Life

Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. Prezentatoarea de la Antena Stars a terminat o facultate cunoscută

Ce studii are, de fapt, Gabriela Cristea. Facultatea cunoscută pe care a terminat-o îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars.
19.02.2024 | 22:51
Ce studii are de fapt Gabriela Cristea Prezentatoarea de la Antena Stars a terminat o facultate cunoscuta
Ce studii are Gabriela Cristea. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este o prezentatoare cunoscută pe micile ecrane, dar ce studii are, de fapt? Domeniul vedetei este în strânsă legătură cu actuala meserie.

Ce studii are Gabriela Cristea

Prezentatoarea de la Antena Stars și-a început activitatea în lumea televiziunii în anii ’90, dar în ce domeniu a urmat studiile soția lui Tavi Clonda? Este vorba despre un domeniu legat de profesia sa în jurnalism.

ADVERTISEMENT

Mai exact, după ce a luat examenul de Bacalaureat, prezentatoarea și-a continuat studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București.

Astfel, vedeta are o licență în Comunicare și Relații Publice. Studiile vedetei nu s-au încheiat aici, deoarece aceasta a participat, ulterior, la alte cursuri.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de niște cursuri din cadrul unui program intitulat Comunicare Neurolingvistică. Programul s-a desfășurat în colaborare cu Facultatea de Sociologie și Comunicare Diplomatică și cu Ministerul Afacerilor Externe.

Deși Gabriela Cristea și-a dorit o carieră în televiziune, familia sa nu a fost, inițial, de acord cu această alegere. Chiar dacă nu a fost susținută de cei dragi, vedeta nu a renunțat la visul ei.

ADVERTISEMENT

În 1994, Gabriela Cristea a debutat la TVR 1, unde a prezentat Eurovision, iar apoi a lucrat la postul Tele 7abc. Ulterior, aceasta s-a angajat la Pro TV, unde a fost manager de Relații Publice, funcție pe care a ocupat-o până în anul 2000.

Unde l-a cunoscut Gabriela Cristea pe Tavi Clonda

Între anii 2000 și 2005, vedeta a prezentat știri sportive, dar a fost și co-prezentatoarea unei emisiuni de la B1 TV. A devenit mai cunoscută odată cu angajarea la Kanal D, colaborare care a durat între 2007 și 2016. A prezentat celebra emisiune Noră pentru mama.

ADVERTISEMENT

În 2012, a fost concediată prin intermediul unui SMS, însă a revenit, ulterior, pe post. Din 2013, a prezentat emisiunea Te Vreau Lângă Mine, acolo unde l-a cunoscut pe Tavi Clonda, actualul partener de viață, cu care are două fetițe.

După plecarea de la Kanal D, prezentatoarea și-a început colaborarea cu Intact Media Group. În prezent, moderează emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT