Life

Gabriela Cristea, ținta comentariilor acide după ce a dus-o pe fiica cea mare la coafor: ”Ce să faci și tu?”

Gabriela Cristea, în vizorul oamenilor pentru că și-a dus fata cea mare la coafor. Ce i-au reproșat internauții vedetei TV.
06.09.2023 | 20:56
Gabriela Cristea tinta comentariilor acide dupa ce a duso pe fiica cea mare la coafor Ce sa faci si tu
Gabriela Cristea, în vizorul oamenilor pentru că și-a dus fata cea mare la coafor. Ce i-au reproșat internauții. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Mireasa – Capriciile Iubirii este ținta comentariilor acide după ce a dus-o pe fiica cea mare la coafor. Unele persoane nu au văzut cu ochi buni decizia luată de moderatoare în această privință.

Gabriela Cristea, în vizorul oamenilor pentru că și-a dus fata cea mare la coafor. Ce i-au reproșat internauții

Gabriela Cristea a ajuns în vizorul oamenilor, în urmă cu câteva ore, pentru că și-a dus fata cea mare la coafor. Victoria a fost răsfățată de mama sa, care nu-i refuză absolut nimic, doar că internauții au avut ceva de reproșat la adresa ei.

ADVERTISEMENT

O internaută i-a scris că a făcut acest pas pentru că o altă vedetă de la Antena 1 și-a lăsat copilul pe mâinile stiliștilor. Mai mult, aceasta este de părere că buclele nu sunt tocmai potrivite pentru o fetiță așa mică.

„Păi dacă ai văzut-o pe Ana, fiica Simonei Gherghe, ieri, la coafor pentru prima dată, ce să faci și tu?! Buclele alea nu sunt pentru un copil de vârsta ei, dar e cute”, este comentariul primit de prezentatoarea de la Antena Stars pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Soția lui Tavi Clonda nu i-a răspuns fanei. Pe de altă parte, sunt foarte multe persoane care i-au transmis vedetei că fiica sa, Victoria, este frumoasă și delicată. Gabriela Cristea nu este la prima ”abatere” de acest fel.

„Superbă, frumoasă Victoria. Te-a făcut doamna ca o păpușă. Felicitări doamnei de la salon că a avut răbdare să te facă așa cum ai vrut tu Victoria. Sunteți 2 fete frumoase” sau „O dulceață de fetiță ai”, sunt alte două mesaje.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea le-a vopsit părul fiicelor sale

Gabriela Cristea le-a vopsit părul fiicelor sale după ce a descoperit că micuțele voiau să facă acest lucru cu ajutorul unui truc văzut pe Internet. Vedeta de la Antena Stars a folosit un colorant de păr de culoare roz bombom.

Și de această dată prezentatoarea i-a împărțit pe urmăritorii săi în două, dar a ținut să adauge că este vorba de un balsam cu pigment care se ia după 2-3 spălări. Victoria și Iris au fost extrem de bucuroase că au fost vopsite de propria lor mamă, în baie.

ADVERTISEMENT

„Le-am prins pe fete că voiau să-și coloreze părul destul de chimic, văzuseră ele nu știu unde cu hârtie creponată băgată în apă, mai bine le fac cu mâna mea. Știu că o să ziceți că e prea devreme pentru genul acesta de acțiuni.

Eu merg pe principiul că nu trebuie să existe fructul interzis și pentru că ele și-au exprimat dorința acum le-am satisfăcut-o eu și sunt sigură că cel puțin o vreme de acum înainte nu o să mai ceară așa ceva”, a spus Gabriela Cristea în online.

ADVERTISEMENT