Life

Gabriela Cristea, uimită de replica uneia dintre fiice. Prezentatoarea nu se aștepta: ”Cum să-i spui, mamă, așa?”

Gabriela Cristea, uimită de ceea ce a spus una dintre fiicele sale. Îndrăgita prezentatoare i-a atras atenția celei mici.
08.01.2024 | 15:29
Gabriela Cristea uimita de replica uneia dintre fiice Prezentatoarea nu se astepta Cum sai spui mama asa
Gabriela Cristea are două fiice alături de Tavi Clonda. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este, pe lângă o prezentatoare de succes, și o mamă devotată. Are două fiice alături de artistul Tavi Clonda, iar de curând, una dintre ele a surprins-o printr-o replică. Îndrăgita moderatoare i-a atras atenția celei mici.

Prin ce replică a fost surprinsă Gabriela Cristea de una dintre fiice

Atunci când nu se află în lumina reflectoarelor, Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare. Aici menține legătura cu fanii săi după filmări, împărtășindu-le detalii din viața personală, respectiv din momentele alături de familie.

ADVERTISEMENT

Iris și Victoria sunt fetițele vedetei, iar la începutul acestui an le-a pregătit pentru o vacanță în Maldive, unde se află în aceste clipe, de altfel. Gabriela Cristea s-a asigurat nu doar de bagajele celor mici, dar și de părul lor. A decis să le schimbe puțin coafura și nu se aștepta la replica uneia dintre ele.

Totul a pornit de la tipul de tunsoare pe care prezentatoarea îl realiza pentru Victoria. Surorile au început de îndată să-și exprime opiniile diferite față de cum vor să arate, iar Iris i-a ”discreditat” rapid Victoriei preferințele legate de lungimea firelor de păr.

ADVERTISEMENT

”Prima la tuns, Victoria. Întâi desfacem perișorul. Am o nouă meserie: hair stylist. Înainte de plecare mi-au intrat două programări. Am făcut față, zic eu!”, spune Gabriela Cristea într-o filmare de pe contul său de facebook, de acum două zile.

”Vreau să lași un fir de păr. Nu tot, ăsta e secretul.”, i-a cerut apoi Iris mamei sale, după care a fost completată de Victoria: ”Nu tot? Tot”, însă Iris a venit cu o replică ușor acidă: ”O să râdă oamenii de tine”.

ADVERTISEMENT

Auzindu-le pe cele două surori cum se contrazic, Gabriela Cristea a intervenit și i-a spus lui Iris că nu are cine și de ce să râdă de tunsoarea Victoriei. ”Vai, cum să-i spui, mama, așa? Cum să-i spui că o să râdă, când ea o să fie superbă!”, a reacționat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, în Maldive, la început de an, cu fiicele și soțul său

În cele din urmă, Gabriela Cristea a reușit să-și tundă fiicele după bunul plac, iar apoi întreaga familie și-a făcut bagajele și a plecat către Maldive pentru o săptămână. Moderatoarea și soțul său, Tavi Clonda, au închiriat pentru toți patru o vilă cu vedere la mare.

ADVERTISEMENT

Totodată, plaja din fața vilei este privată și amenajată după propriul gust. ”Da, avem o plajă doar pentru noi. Apa este perfectă. Vai, cât de fericite sunt fetele! Tot paradisul ăsta e doar pentru noi. Drumul a fost lung și foarte greu”, a mai spus Gabriela Cristea pe pagina sa de facebook.

ADVERTISEMENT