Life

Gabriela Cristea, zi de naștere în carantină: „În weekend, vrem să ieșim cu toții”. Când revine pe micul ecran

Gabriela Cristea împlinește astăzi 47 de ani, o vârstă pe care nu o arată absolut deloc. Prezentatoarea petrece în carantină, cu familia.
26.10.2021 | 12:01
Gabriela Cristea zi de nastere in carantina In weekend vrem sa iesim cu totii Cand revine pe micul ecran
Gabriela Cristea, zi de naștere în carantină
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea își serbează ziua de naștere în carantină, după ce ea și soțul ei au fost diagnosticați cu Covid-19. Veștile sunt bune în ceea ce-i privește, căci acum cei doi sunt bine, recuperați după ce și-au luat tratamentele.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a povestit pentru FANATIK ce planuri are de ziua ei. Vedeta a spus că abia așteaptă să se încheie perioada de izolare și a stabilit deja cu familia o ieșire așa cum merită.

ADVERTISEMENT

Gabriela a spus că nici ei nu îi vine să creadă că are 47 de ani, pentru că nu știe cum a trecut timpul atât de repede. Vedeta a mai precizat că înaintarea în vârstă nu o sperie deloc și că se bucură de fiecare moment, așa cum vine.

Gabriela Cristea petrece cu familia: „De joi revin pe micul ecran”

„Petrecem. Suntem bine, însă mai avem două zile de stat în carantină. E o petrecere în carantină, cu soțul și fetițele mele. E tot ce contează pentru mine, că îi am aproape pe cei dragi. De joi revin pe micul ecran”, a declarat Gabriela Cristea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui Tavi Clonda a spus că într-un fel i-a prins bine perioada de izolare, iar acum dorința de a ieși în oraș este mai mare ca oricând.

„Problema nu e că mai facem o pauză de la ieșit, ci că ești obligat să stai în casă. În weekend, vrem să ieșim cu toții. Tot ce îmi doresc este să fim sănătoși”, a mai spus Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Cristea a fost surprinsă de la prima oră a dimineții de către soțul ei, cu un mesaj extrem de frumos, pe care a ținut să îl împărtășească fanilor.

Tavi i-a declarat iubirea în văzul tuturor soției sale și i-a mulțumit pentru tot ce a făcut în căsnicia lor.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda, mesaj emoționant pentru soția lui

„Mi-ai transformat toate visurile în realitate. Am o soție exact așa cum mi-am dorit și 2 copii după sufletul nostru! Să fii sănătoasă (pentru că iubită ești) și să ți se îndeplinească toate dorințele alături de noi și de toți cei care te iubesc!”, este mesajul cu care Tavi Clonda a emoționat-o pe Gabriela Cristea.

Gabriela prezintă emisiunea „Mireasa: capriciile iubirii”  de la Antena Stars. Pe parcursul în care a fost nevoită să stea acasă din cauza Covidului, bruneta a fost înlocuită la cârma reality-show-ului de Paula Chirilă.

 

ADVERTISEMENT