Life
notix pixel id

Gabriela Cristea, noi informații despre starea ei, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aproape binișor”

Gabriela Cristea a oferit noi informații despre starea ei de sănătate după ce s-a infectat cu COVID-19.
23.10.2021 | 17:58
Gabriela Cristea, noi informații despre starea ei, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aproape binișor”
Gabriela Cristea, noi informații despre starea ei, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aproape binișor” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 cu mai bine de o săptămână în urmă și a oferit noi informații despre starea ei. Deși este vaccinată, vedeta nu a scăpat de virus.

Deși a încercat să-i protejeze pe Tavi Clonda și pe fiicele lor, aceștia s-au infectat și ei cu SARS – CoV –. Toți patru se află în izolare la domiciliu.

Din fericire, toți au făcut o formă ușoară a bolii și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Prezentatoarea de la Antena Stars a declarat că toți au o stare mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, noi informații despre starea ei de sănătate

Tot mai multe vedete s-au infectat cu coronavirus în ultima perioadă, fie că au fost sau nu vaccinate. Printre acestea se numără și Gabriela Cristea, care se află de zece zile în izolare la domiciliu.

Ulterior, Tavi Clonda și cele două fetițe ale lor s-au infectat cu SARS – CoV – 2. Niciunul dintre ei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

După zece zile de carantină, prezentatoarea TV le-a transmis fanilor că ea, soțul ei și fetele se simt „aproape foarte binișor”.

„10 zile de carantină! Practic suntem ”aproape foarte binișor’. Hahahhaha! Vă îmbrățișăm cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, Paula Chirilă prezintă emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” în locul Gabrielei Cristea, la Antena Stars. Asistenta lui Dan Capatos a înlocuit-o pe vedetă până când aceasta poate reveni pe micile ecrane.

Ce simptome a avut Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a vorbit, în urmă cu câteva zile, despre simptomele pe care le-a avut după infectarea cu coronavirus. Inițial, vedeta a stat departe de soțul și fiicele ei, lucru foarte dificil, din moment ce micuțele mereu îi băteau în ușă.

ADVERTISEMENT

„Nu au fost momente critice în modul de manifestare a bolii. Partea psihologică e, însă, foarte greu de gestionat în situaţia asta.

În prima zi când m-am închis in dormitor, Victoria a venit şi a început să bată la uşă pentru că nu înţelegea de ce nu ies.

ADVERTISEMENT

La patru ani, înţelege pentru cinci minute, dar după cinci minute uită şi o ia de la capăt”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars, 

Fiicele prezentatoarei au avut doar o tuse ușoară, fără alte simptome specifice bolii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri