ADVERTISEMENT
News

Gabriela Firea, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are și care este starea ei

Autor: Adrian Baciu | 16.01.2021 | 14:54
Gabriela Firea, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are și care este starea ei
Gabriela Firea, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are și care este starea ei. Sursa foto: hepta.ro

Gabriela Firea, fostul Primar General al Capitalei, trece din nou prin momente dificile din punct de vedere medical. Aceasta a fost operată de urgență la o clinică din București.

ADVERTISEMENT

Chiar fostul edil a făcut anunțul despre această intervenție chirurgicală printr-o postare pe Facebook. Firea își anunță susținătorii că se simte bine.

Nu este prima oară în ultimii ani când președintele PSD București are probleme medicale. În urmă cu aproximativ doi ani, aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale la colon.

Gabriela Firea, operată de urgență la o clinică din Capitală

Gabriela Firea a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta, la Spitalul Sanador. Ea a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire pentru personalul medical și a transmis că acum se simte bine și este în stadiul de vindecare.

ADVERTISEMENT

”După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulțumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenției chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistentă-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Care e starea fostului primar

Prim-vicepreşedintele PSD şi-a liniştit susținătorii și a afirmat că se simte bine şi a intrat în faza de recuperare. Gabriela Firea nu a dorit să dezvăluie şi în ce a constat intervenția chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, să aveți grijă de sănătate, fie că sunteți tineri sau seniori, doamne sau domni.

În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucrurile simple care fac viața mai frumoasă! Să fiți sănătoşi”, spune Gabriela Firea în mesajul său.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, operată în 2018 la colon

La finalul lui 2018, Gabriela Firea a vorbit despre problemele ei de sănătate de la nivel digestiv. Ea a apelat la medici de la spitalele Cantacuzino şi Colentina, iar apoi au urmat mai multe intervenții chirurgicale, prima pe 22 martie 2019, iar cea de-a doua la doar trei luni distanță.

Fostul primar a susținut atunci că medicii i-ar fi găsit o sârmă în colon și că de aceea s-a simțit atât de rău.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!