News

Gabriela Firea s-a reinfectat cu Covid, după doar 3 luni. De la cine a luat virusul de această dată

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunțat că s-a reinfectat cu Covid-19. Fostul primar al Capitalei avusese deja o formă ușoară a bolii în luna octombrie.
30.01.2022 | 22:43
Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunțat că s-a reinfectat cu Covid-19. Fostul primar al Capitalei avusese deja o formă ușoară a bolii în luna octombrie.
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea (PSD), a anunțat, duminică seară, că s-a infectat din nou cu Covid. Noua variantă ”se răspândește ca focul”, a transmis ministrul Familiei pe pagina de Facebook.

Reprezentanta Partidului Social Democrat a luat virusul de la copii ei. Totodată, soțul Gabrielei Firea este la rândul său infectat.

ADVERTISEMENT

„Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi”, a precizat ministrul Familiei.

Gabriela Firea s-a infectat din nou cu Covid. A luat virusul de la copiii ei. ”E peste tot. Se răspândește ca focul”

Din fericire, deși toată familia fostului primar al Capitalei este infectată, nimeni nu are o formă gravă. Gabriela Firea a menționat că Omicron a venit cu ”ceva simptome în plus față de Delta”.

ADVERTISEMENT
Foto: Facebook/Gabriela Firea

”Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni.

Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități!

ADVERTISEMENT

Un moral bun creste si imunitatea. Sănătate si optimism tuturor! Doamne-ajuta!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a avut Covid în luna octombrie. Senatoarea PSD e vaccinată cu trei doze

Fostul edil al Bucureștiului anunțase că s-a infectat cu coronavirus în luna octombrie. Ministrul Familiei a avut și atunci o formă ușoară de Covid-19. Gabriela Firea este vaccinată cu trei doze.

ADVERTISEMENT

”Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi.

Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja. Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive.(…)

 În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu”, a spus Gabriela Firea la acea vreme.

ADVERTISEMENT