Life

Gabriella Nastas, iubita oficială a lui Kamara, destăinuiri în premieră! Ce relație are cu Leon, fiul artistului: „A zis că mă fură”

Gabriella Nastas a vorbit despre relația cu Kamara, una care nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Vedeta a spus totul!
30.12.2023 | 10:56
Gabriella Nastas iubita oficiala a lui Kamara destainuiri in premiera Ce relatie are cu Leon fiul artistului A zis ca ma fura
Gabriela Nastas, totul despre relația cu Kamara. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriella Nastas a vorbit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK, despre cum a început povestea de iubire cu Kamara, ce relație are cu fiul artistului, Leon, dar și dacă se vede mamă și mireasă în curând.

Gabriella Nastas, totul despre relația asumată cu Kamara

Cântăreața nu își mai ascunde relația, ba chiar vorbește acum cu tot sufletul despre perechea ei. Bruneta a mărturisit care este motivul pentru care a evitat să recunoască public că e într-o relație cu Kamara, asta deși toată lumea susținea că sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Oficial într-o relație cu Kamara. Cum a început totul?

–  Am oficializat relația acum vreo săptămână sau două. Este o relație care a început de fapt cu o relație de prietenie de câțiva ani de zile, după aia dintr-o prietenie, s-a transformat într-o relație minunată, frumoasă. Suntem bine, suntem fericiți. E cel mai important lucru.

„Majoritatea colegilor din showbiz știau”. Leon i-a zis că o fură de la tatăl ei

De ce ați evitat să vă faceți publică relația?

–  Nu am evitat să ne afișăm relația, doar am lăsat pur și simplu lucrurile să se întâmple. Oricum, majoritatea colegilor din presă, din showbiz știau, adică nu era ca și cum ne ascundeam sau ceva de genul ăsta. Singurul lucru pe care nu ni l-am dorit a fost să facem relația publică pentru publicul larg, să venim să povestim la televizor despre asta. Și așa mai departe, adică pentru publicul de dincolo de de ecrane. În rest ne-am comportat ca atare.

ADVERTISEMENT

Leon cum a reacționat când a aflat că sunteți împreună?

–  A zis că mă fură de la tati!

Te vezi mamă curând?

–  Nu mă văd mamă în viitorul apropiat.

Cum ar fi Gabriella Nastas ca mamă

Atunci cum crezi că vei fi în această postură, îndrăznesc să întreb asta pentru că, oarecum exersezi cu Leon?

Gabriela Nastas: –  Ceea ce știu e că, cu siguranță aș fi o mamă superbă și mi-aș iubi copilul necondiționat și i-aș oferi tot suportul emoțional, moral și fizic de care eu nu am avut parte.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi o fetiță – ar fi înmiit cea mai bună variantă a mea. Aș învăța-o cum să devină o femeie cu prestanță, elegantă, inteligentă. Femeia ideală. Dacă ar fi un băiețel – acesta ar deveni un bărbat galant, respectuos, elegant și fidel. Bărbatul ideal.

În ceea ce îl privește pe Leon, eu sunt prietena lui cea mai bună, îmi spune “baby”. Avem o relație foarte frumoasă. În rest, el are o singură mămică și așa e corect să fie.

ADVERTISEMENT

Ce a primit Leon de Crăciun: „E foarte atașat de partea asta muzicală”. Vedeta nu se vede mireasă

V-ați mutat în aceeași locuință?

– Nu!

Primul Crăciun pentru voi ca și cuplu, cu Leon alături. Ce i-a adus Moșul?

– Leonuț a primit foarte multe cadouri. Evident, fiind răsfățat, a primit și instrumente muzicale. El este foarte atașat de partea asta muzicală. Jucării, ca de obicei, bomboane, dulciuri, haine. Acum a plecat în vacanță la bunicii din partea mamei pentru că noi de sărbători suntem pe drumuri, cu multe concerte. Artiștii nu prea au parte de sărbători în familie.

Cum e firesc, și voi ați fost răsfățați de Moș. Ce ați primit?

–  Cadourile noastre… noi ne facem cadouri tot timpul, mai ales Kamara, care întotdeauna mă surprinde cu cadouri sau cu tot felul de surprize. De sărbători ne-am făcut cadouri reciproc. Adică eu știam ceea ce vrea el, iar el știa ceea ce vreau eu și atunci ne-am bucurat enorm. Așa că de la Moș Crăciun nu am mai avut așteptări!

 Toate fetele, femeile își doresc să îmbrace rochia albă. Tu te vezi mireasă? Îți dorești să te ceară sau e bine și așa?

–  Nu mi-a plăcut niciodată ideea de nuntă, căsătorie, nici când eram mică nu mă vedeam mireasă,nici acum. Chiar îmi provoacă anxietate! Am avut ocazia să port o rochie de mireasă la prezentarea colecției prietenului meu, Florin Burescu, și am crezut ca mă sufoc. Nu mai suportam să stau așa îmbrăcată! Deci, nu!

 

ADVERTISEMENT