Life

Kamara este un tată mândru. Cum a apărut artistul de la Alb Negru alături de Leon, fiul lui

Kamara de la Alb Negru, copleșit de emoții. Fiul său, Leon a reușit să îi sensibileze pe artist, dar și pe miile de fani ale acestuia
08.12.2023 | 19:18
Kamara este un tata mandru Cum a aparut artistul de la Alb Negru alaturi de Leon fiul lui
Kamara, moment unic alături de fiul lui, Leon Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ultimii ani au fost o adevărată provocare pentru Kamara. Artistul de la Alb Negru a trecut prin clipe grele alături de fiul lui, Leon. Acum, se pare că lucrurile sunt din ce în ce mai bune pentru ei.

Kamara, copleșit de emoții pe scenă

Toată lumea îl cunoaște pe Kamara de când a urcat pentru prima dată pe scenă alături de Andrei Ștefănescu. Cei doi au format trupa Alb Negru. Deși sunt celebri, au preferat să țină departe de ochii lumii viața personală.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, lui Kamara i-a fost greu să mai facă asta, date fiind problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său. Leon suferă de o boală gravă care i-a știrbit din bucuria de a fi copil.

Deși are doar câțiva anișori, o mare parte din ei și i-a petrecut prin spitale, stând pe mâinile medicilor. Leon a trecut prin mai multe operații, deloc ușoare, dar a rezistat și pare că lucrurile se îndreaptă spre direcția cea bună.

ADVERTISEMENT

Kamara a demonstrat că este un tată model care ar muta munții pentru binele lui Leon. Ani la rând, artistul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a strânge bani necesari tuturor intervențiilor și tratamentelor.

Pentru că știe cât de greu este să treci prin astfel de episoade, Kamara răspunde mereu prezent la spectacole și concerte caritabile. De data asta, însă, a avut un invitat special pe scenă alături de el.

ADVERTISEMENT

Cum se manifestă boala de care suferă fiul artistului

Artistul de la Alb Negru l-a adus pe Leon în fața fanilor. Micuțul a primit multe aplauze și a fost în centrul atenției. Vizibil emoționat, pe chipul lui Kamara s-a putut citi fericirea și mândria.

De ani buni de zile, Leon se luptă cu tetrapareza spastică. Fiul lui Kamara a primit cruntul diagnostic la scurtă vreme după naștere. Tetrapareza spastică se manifestă prin degradarea neurologică a tracturilor corticospinale.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, Leon nu se poate mișca coordonat, ca alți copii de vârsta lui și nici nu poate sta în poziții controlate, drepte. De ani de zile, atât Kamara, cât și fosta lui parteneră, Oana fac tot posibilul pentru a-al ajuta pe micuțul lor.

Pentru cei doi nu este deloc ușor să îl vadă pe Leon în această stare. De foarte multe ori, Kamara a declarat că nu își dorește nimic în viața asta, decât ca Leon să fie bine.

ADVERTISEMENT