Life

Gabriela Prisăcariu, pe perfuzii la spital: ”Mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin”

Gabriela Prisăcariu, pe perfuzii la spital. Soția lui Dani Oțil s-a filmat astfel și a arătat fanilor, pe rețelele de socializare. Vedeta a dezvăluit ce i s-a întâmplat.
20.07.2022 | 20:54
Gabriela Prisacariu pe perfuzii la spital Ma simt extrem de obosita si nu pot sa imi revin
De ce a ajuns Gabriela Prisăcariu în perfuzii la spital. Sursa foto: captură Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a ajuns pe perfuzii la spital. Soția lui Dani Oțil nu se simte prea bine și a avut nevoie de îngrijire medicală. Modelul a dezvăluit fanilor ce i s-a întâmplat.

De ce a ajuns Gabriela Prisăcariu pe perfuzii la spital

Gabriela Prisăcariu a spus, într-un Instastory, că are imunitatea scăzută, drept urmare simte foarte multă oboseală. Astfel, doctorul la care s-a dus să o consulte i-a recomandat să stea în perfuzie.

ADVERTISEMENT

Concret, Gabrielei Prisăcariu i s-a administrat un cocktail de vitamine. Cu ajutorul acestui tratament, vedeta a reușit să-și mai revină.

”Nu știu dacă este ceva în aer sau este doar de la mine, dar eu mă simt extrem de obosită și nu pot să îmi revin.(…) Trebuie să văd ce se petrece în corpul meu și să rezolv acest aspect. Vreau doar să nu mă mai simt obosită.(…)

ADVERTISEMENT

Concluzia este că arat mai bine la exterior decât la interior. Mi-a dat domul doctor aici de toate. (…) Nu vreți să știți ce mi-a zis…”, a relatat soția lui Dani Oțil, într-un Instastory.

Cine este, mai exact, Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută în lumea mondenă după ce a fost aleasă în echipa de modele a lui Cătălin Botezatu. Totul s-a întâmplat după ce a luat parte la show-ul ”Next top model by Cătălin Botezatu”.

ADVERTISEMENT

În 2021, frumoasa blondină a devenit și soția lui Dani Oțil, iar acest lucru s-a întâmplat după mai multe zvonuri ale relației sale cu faimosul prezentator, care nu erau confirmate.

Tot în 2021, Gabriela Prisăcariu l-a făcut tată pentru prima oară pe Dani Oțil. Ea a adus pe lume un băiețel, în septembrie anul trecut, pe nume Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

În timp ce Dani Oțil este o persoană care apare zilnic în lumina reflectoarelor, prin prisma profesiei, Gabriela preferă să fie mai retrasă. Acum aceasta se axează pe creșterea fiului ei și al prezentatorului de la Antena 1.

Înainte de Gabriela Prisăcariu, Dani Oțil s-a mai afișat în public cu Mihaela Rădulescu. Cu aceasta, el a format un cuplu vreme de șase ani. În prezent, Mihaela Rădulescu se iubește cu Felix Baumgartner, de 8 ani.

ADVERTISEMENT