News

Gafa comisă de Klaus Iohannis cu ocazia Floriilor și Paștelui Catolic: “V-au programat greșit postarea”

Gafa comisă de Klaus Iohannis cu ocazia Floriilor și Paștelui Catolic. Internauții nu au remarcat o postare a președintelui pe pagina sa oficială de Facebook.
09.04.2023 | 17:25
Gafa comisa de Klaus Iohannis cu ocazia Floriilor si Pastelui Catolic Vau programat gresit postarea
Gafa comisă de Klaus Iohannis
ADVERTISEMENT

Gafa comisă de Klaus Iohannis cu ocazia floriilor și Paștelui Catolic. Internauții au făcut haz de necaz și au ironizat postarea președintelui, care a intrat în atenția opiniei publice după ce a încurcat puțin sărbătorile și data din calendar.

Gafa comisă de Klaus Iohannis cu ocazia Floriilor și Paștelui Catolic

Președintele Klaus Iohannis a dorit să transmită sâmbătă, 8 aprilie, un mesaj pentru românii care sărbătoresc Paștele Catolic, și i-a felicitat, totodată, pe cei care sărbătoresc ”astăzi” Floriile, deși sărbătoarea pică doar duminică, 9 aprilie, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT

”Cu prilejul Sfintelor Paşti, le transmit credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din România calde urări de sănătate şi prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii şi a armoniei.

Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!”, a transmis Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Mesajul lui Klaus Iohannis
Mesajul lui Klaus Iohannis

O mică eroare s-a strecurat în mesajul președintelui, o referință la sărbătoarea Floriilor, sărbătorită pe 9 aprilie de creștinii ortodocși. ”Totodată, îi salut călduros pe toți cei care sărbătoresc astăzi Floriile”, a scris Iohannis. Mai mulți utilizatori au remarcat această ”gafă”.

”Azi e sâmbătă. Mâine sunt Floriile!”, a scris un internaut. ”Dom’ președinte… v-au programat greșit postarea băieții…”, a scris un alt român. Dacă această ”gafă”, dacă poate fi numită așa, a președintelui Klaus Iohannis poate fi trecută cu vederea, nu același lucru se poate spune despre cea mai recentă gafă făcută de soția lui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK remarca spre finele lunii martie, după ce la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, Carmen Iohannis s-a prezentat într-o rochie cu mânecă scurtă, soția președintelui a ”comis-o” din nou la o serie de întâlniri oficiale din Emiratele Arabe Unite.

”Îmbrăcată într-o rochie albă, diafană, lejeră, cu o pereche de sandale perfecte pentru plimbarea în nisipul fierbinte din lumea arabă, cu părut prins nu tocmai protocolar, Carmen Iohannis și-a însoțit soțul la întâlnirile oficiale din Emiratele Arabe Unite”, remarcau experții în acel moment.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Buta, unul dintre cei mai reputați stiliști din România, a fost necruțător cu prima doamnă a României, pentru alegerea făcută. “Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a remarcat Buta.

ADVERTISEMENT