News

Gafă de proporții a Poliției. Mascații au descins la o adresă greșită din Clinceni. Proprietarii au fost imobilizați

03.03.2021 | 19:33
Gafa de proportii a Politiei Mascatii au descins la o adresa gresita din Clinceni Proprietarii au fost imobilizati
Gafă de proporții a Poliției. Mascații au descins la o adresă greșită din Clinceni. Proprietarii au fost imobilizați Sursa foto: Adrian Piclisan / Inquam Photos
ADVERTISEMENT

O nouă gafă de proporții a Poliției, mascații au descins, în dimineața zilei de miercuri, la o adresă greșită din Clinceni. Proprietarii au fost treziți de oamenii legii în jurul orei 05:00. Oamenii au fost imobilizați, iar acum amenință că-i vor da în judecată.

Angajații Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au distrus ușa casei și le-au amenințat cu armele pe persoanele din interior, o femeie și fiica acesteia, minoră. Potrivit Ziare.com, proprietara afirmă că a fost bruscată și că au încercat să-i împuște câinele.

ADVERTISEMENT

După ce au constatat că nu au nimerit adresa corectă, mascații au plecat. Femeia i-a urmat și le-a cerut explicații pentru ce au făcut.

Gafă de proporții a Poliției. Mascații au descins la o adresă greșită din Clinceni. Proprietarii au fost imobilizați

„Aşa-zişii apărători ai oamenilor de rând au greşit adresa. Eu am fost bruscată (…) Mi-au pus armă în piept, au vrut să-mi împuşte câinele. Sunt vânătă pe mâini, ţineau de mine, voiau să-mi împuşte câinele în cap. Voiau să plece fără să-mi spună de ce fac asta,” a declarat Cecilia Grecu pentru sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Femeia i-a urmărit pe mascați, în timp ce aceștia părăseau proprietatea, agățându-se de mașinile care se puneau în mișcare. Aceasta le-a cerut explicații pentru întâmplarea respectivă și a dorit să afle identitatea oamenilor legii.

Unul dintre cei prezenți s-a prezentat drept comisar șef Obogeanu de la Poliția Transporturi. Proprietarea a mai reușit să descopere că intervenția trebuia să aibă loc la vecini.

ADVERTISEMENT

Surse din IGPR au confirmat întâmplarea, neoficial. Poliția română nu a făcut niciun comentariu până în acest moment: „Trebuiau să pună în aplicare un mandat de percheziţie la adresa cu nr 26 A. Însă au descins la nr. 26. Era poartă închisă şi au sărit gardul. A ieşit o femeie şi le-a spus că nu este acea adresa, iar oamenii au ieşit”.

„Nu au rupt poarta şi nu au provocat alte distrugeri. Femeia a sunat la 112 şi a spus că este nemulţumită de această întâmplare. Nu a fost solicitată ambulanţă şi nu a fost anunţat vreun atac de panică. Poliţiştii trebuiau să mergă la casă din spate”, au explicat acestea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În schimb, femeia afirmă că fiica ei a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind un atac de panică. „Mascaţii ne-au bruscat, ne-au ameninţat cu armele lor, au vrut să ne împuşte câinele care ne păzeşte (şi pe noi: “vă împuşcăm şi pe dumneavoastră dacă nu luaţi câinele”)”.

„Mascaţii ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat liniştiţi către adresa corectă, certându-ne aspru că e vină noastră deoarece nu avem numărul imobilului scris pe poartă. Probabil aşa au fost de vină şi sărmanii ostatici de la Oneşti. La fel şi biata Alexandra de la Caracal şi mulţi, mulţi alţii. Mă gândesc de ce sunt familiile altora şi familia mea de vină pt faptul că mascaţii şi Poliţia Română sunt plătiţi la greu din banii publici, dar nu sunt capabili să descindă la adresa corectă pentru a-şi îndeplini misiunile,” a scris pe Facebook fiica Ceciliei Grecu.

„Eu şi mama mea ne dorim că întreagă ţară să afle cum instituţiile statului nu îşi asumă nici o greşeală, dar comit erori extrem de grave şi abuzuri inimaginabile zilnic, provocând victime. Menţionez că personalul de la 112 s-a comportat nedemn, ei sunt mereu grăbiţi şi tot ce reclamăm se pare că e din vină noastră, iar pe ei ii cam deranjăm,” a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT