Sport

Gafă uluitoare a lui Cisotti în Oțelul – U Cluj. A comis un penalty de curtea școlii

Oțelul Galați a primit vizita Universității Cluj, în semifinalele Cupei României Betano. La pauză, scorul era 0-0.
18.04.2024 | 21:31
Gafa uluitoare a lui Cisotti in Otelul  U Cluj A comis un penalty de curtea scolii
Oțelul Galați - U Cluj, în semifinalele Cupei României Betano. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Partida dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj, din semifinalele Cupei României Betano, decide adversara Corvinului Hunedoara din ultima fază a competiției.

Dan Nistor a restabilit egalitatea în ultimul minut al primei reprize din Oțelul Galați – U Cluj

Tabela a fost deblocată încă din minutul 12 al partidei dintre Oțelul Galați și U Cluj, după ce Cisse a înscris cu o lovitură de cap din șapte metri, după o centrare bună a lui Bodișteanu.

ADVERTISEMENT

După două ocazii de gol ratate de Roger și Bic, U Cluj a obținut un penalty în ultimul minut al primei reprize. Roger este faultat în careu de Cisotti, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

Un minut mai târziu, scorul era din nou egal, Dan Nistor reușind să trimită mingea în plasa porții apărate de Pap cu un șut plasat.

ADVERTISEMENT

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Corvinul Hunedoara s-a calificat deja în finala Cupei României Betano

Corvinul Hunedoara s-a calificat în premieră în finala Cupei României Betano, la capătul unei partide în care a reușit să învingă FC Voluntari, scor 3-1.

Câștigătoarea înfruntării dintre Oțelul Galați și U Cluj va avea șansă să lupte cu formația din Hunedoara pentru un loc care duce în preliminariile UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

Corvinul nu este prima echipă care evoluează în eșaloanele inferioare și ajunge în ultima fază a competiției. Cel mai recent caz în care o echipă din liga secundă a participat în finală a fost în sezonul 2017-2018, când FC Hermannstadt a pierdut fața Universității Craiova, scor 2-0.

Singurele echipe din al doilea eșalon care au câștigat Cupa României au fost: Metalul Reşiţa (1954), Arieşul Turda (1961), Chimia Râmnicu Vâlcea (1973) și Rapid (1975).

ADVERTISEMENT