Life

Gafă uriașă la Chefi la cuțite! Antena 1 a dezvăluit din greșeală cine e juratul care a rămas fără echipă

Gafă uriașă la Chefi la cuțite! Antena 1 s-a dat de gol și a dezvăluit, fără să vrea, numele juratului care nu pupă finala concursului.
01.04.2024 | 14:00
Gafa uriasa la Chefi la cutite Antena 1 a dezvaluit din greseala cine e juratul care a ramas fara echipa
Gafă uriașă la Chefi la cuțite. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gafă de necrezut la Chefi la cuțite, show-ul prezentat de Irina Fodor la Antena 1! O înregistrare buclucașă a fost ștearsă de pe platformele televiziunii. Este vorba despre un fragment video care dezvăluie publicului vigilent, cu ochi de vultur, care e juratul care rămâne fără echipă în concurs. Prin urmare, respectivul buăctar n-are loc nici măcar în semifinală!

Gafă uriașă la Chefi la cuțite. Cine e juratul care a rămas fără echipă

Antena 1 s-a dat singură de gol și a șters un videoclip de pe Antena Play, în care apare, în fundal, numărul amuletelor câștigate de cei patru bucătari ai sezonului actual. Cel care are cele mai puține amulete, după cum se poate remarca pe filmare, este… Ștefan Popescu. Ceilalți trei au fiecare câte trei amulete.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele au păstrat înregistrarea și prezintă pe pagina de Instagram ce gafă a putut face echipa de la Chefi la cuțite. „În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite, dintre cei 4 chefi jurați, Chef Ștefan Popescu va fi cel care nu va avea echipă în etapa confruntărilor.

Informația ne-a fost reconfirmată încă din episodul 3 al acestui sezon, printr-o imensă gafă e echipei de montaj. Menționăm că aceste imagini, prin care se dezvăluiau toate punctajele și amuletele din acest sezon, au fost scoase/tăiate de pe Antena Play ulterior difuzării”, notează Viperele Vesele, cărora nu le scapă nimic.

ADVERTISEMENT

Ștefan Popescu, rol decorativ în emisiunea de la Antena 1?

Conform regulamentului anunțat de Irina Fodor la începutul celui de-al 13-lea sezon, doar trei dintre jurați vor intra în etapa battle-urilor (confruntărilor), cei care obțin cele mai multe amulete.

Așadar, doar Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia și Alexandru Sautner vor avea echipe după terminarea etapei de preselecție a concurenților. Ștefan Popescu devine, astfel, un outsider.  Mai trebuie zis că surprize în ceea ce-l privește pot apărea în orice moment.

ADVERTISEMENT

Juratul rămas fără posibilitatea de a-și forma propria echipă la Chefi la cuțite nu va pleca, însă, din emisiune. Ștefan Popescu va avea un alt rol, care va fi descoperit de telespectatori în episoadele următoare. Gurile rele zic că Popescu va fi mai mult de decor în emisiune, dar asta rămâne de văzut.

Postul tv, în război cu foștii jurați. Scărlătescu se așteaptă la noi procese

Antena 1 a schimbat jurații de la Chefi la cuțite după plecarea celor trei vedete care au adus audiențe uriașe postului Antena 1. Astăzi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt în procese cu stația tv unde au lucrat.

ADVERTISEMENT

De curând, Cătălin Scărlătescu și-a spus of-ul, în exclusivitate pentru FANATIK, demontând afirmațiile pe care producătoarea emisiunii, Roxana Paulică le-a făcut în spațiul public. Scărlătescu a respins declarațiile făcute din partea Antenei 1, producătoarea precizând că fără postul de televiziune cei trei bucătari n-ar fi avut succesul de care se bucură în prezent.

Cătălin Scărlătescu a spus că pe el nu l-a făcut mare Antena 1. A punctat că și el a contribuit, prin muncă, la rating-ul de care postul s-a bucurat în vremurile bune. Mai mult de atât, Scărlătescu se așteaptă, așa cum a declarat pentru FANATIK, să urmeze și alte procese.

Asta dat fiind că producătorii emisiunii sunt extrem de mâhniți pentru că cei trei chefi au refuzat să se mai prezinte la filmările din toamna trecută. Cei trei au invocat numărul mare de ore de filmat și oboseala cronică. Pe lângă asta, s-ar părea că nici banii primiți nu erau cine știe ce.

ADVERTISEMENT