Life

Irina Fodor a vorbit despre problemele cu care se confruntă în Asia Express. Prin ce trece prezentatoarea în fiecare zi

Irina Fodor și întreaga echipă Asia Express au pornit motoarele noului sezon, în Thailanda. Prezentatoarea se confruntă, deja, cu primele probleme.
11.03.2024 | 23:38
Irina Fodor a vorbit despre problemele cu care se confrunta in Asia Express Prin ce trece prezentatoarea in fiecare zi
Cât de greu este noul sezon Asia Express pentru Irina Fodor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cea mai urmărită emisiune de la Antena 1 a revenit la origini. Anul acesta, Asia Express, așa cum îi spune și numele, a revenit pe continentul Asia, un continent plin de surprize. Pentru concurenți, dar și pentru Irina Fodor este o adevărată aventură. Cu atât mai mult cu cât prezentatoarea poate face comparație cu sezoanele America Express.

Irina Fodor, primele probleme în Asia Express

Asia Express a pornit motoarele unui noi sezon. La finalul lunii trecute, echipa de producție și concurenții au plecat în Asia, acolo unde au loc filmările. Vor fi două luni de foc, atât pentru cele nouă echipe, cât și pentru Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor poate spune că s-a acomodat cu statutul de prezentatoare al celei mai de succes emisiuni de la Antena 1. Din 2021 și până în prezent, soția lui Răzvan Fodor a avut timp să se învețe cu ritmul Asia Express, respectiv America Express.

Însă, cu toții știm că niciun sezon nu seamănă cu altul și că niciodată nu te poți pregăti pentru ceea ce urmează. Anul acesta, cursa Asia Express a început în Thailanda, iar primele probleme pentru Irina au apărut, deja.

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani, Irina Fodor a filmat America Express, iar clima de pe continentul american a fost una foarte capricioasă. Ba a fost cald, ba a fost frig, însă, potrivit spuselor Irinei, niciodată nu a fost atât de rău ca acum.

Emisiunea de la Antena 1 nu este o provocare doar pentru concurenți, ci și pentru prezentatoare

Deși se află departe de casă, prezentatoarea Asia Express ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale. Acolo, ori de câte ori are timp, aceasta povestește întâmplările de care are parte, însă, fără a da prea mult din casă.

ADVERTISEMENT

De data asta, Irina Fodor le-a povestit tuturor cât de greu îi este să se acomodeze cu temperaturile ridicate. Gradele cu plus nu îi dau bătăi de cap doar pe timpul zilei, ci și pe timpul nopții, atunci când umiditatea și căldura crează o atmosferă insuportabilă.

”După ce m-am văicărit de frig în America Express, sezonul ăsta de Asia îmi dă căldură, să mă sature! Când sunt DOAR 35 de grade, pare chiar răcorică. În rest, din 39-40 nu ne scoate! Noaptea? Vreo 25 de grade, dar se resimt 30, din cauza umidității.”, a spus Irina Fodor pe social media.

ADVERTISEMENT

După trei ani, publicul a început să se obișnuiască cu Irina Fodor în ipostaza de prezentatoare la Asia Express. La început, fanii au comparat-o cu Gina Pistol. Ba chiar își manifestau mereu dorința ca soția lui Smiley să revină la Antena 1. Acum, însă, Irina Fodor i-a cucerit pe cei de acasă iremediabil.

Sezonul acesta, cu rucsacul în Asia Express au pornit nouă echipe dornice de aventură. Deși majoritatea s-a uitat la emisiune de acasă, cu toții vor afla adevăratele provocări abia când vor porni la drum.

ADVERTISEMENT