Sport

Gafele zilei în sportul românesc! Greşeală gramaticală la CSA Steaua şi Astra – Viitorul în loc de CS Mioveni – Rapid. Foto

Două erori au stârnit amuzamentul internauților: o greșeală gramaticală la CSA Steaua și o foaie de joc cu stemele altor echipe la CS Mioveni - Rapid.
21.09.2021 | 21:05
Gafele zilei in sportul romanesc Greseala gramaticala la CSA Steaua si Astra  Viitorul in loc de CS Mioveni  Rapid Foto
Gafele zilei în sportul românesc! Greşeală gramaticală la CSA Steaua şi Astra - Viitorul în loc de CS Mioveni - Rapid. Foto
ADVERTISEMENT

Două momente hilare au stârnit râsul, după ce CSA Steaua și Mioveniul au „comis-o”, cum se spune în limbaj popular.

CSA Steaua ar putea da din nou apă la moară celor care îi acuză de neprofesionalism, în timp ce Mioveniul s-a făcut de asemenea de râs înainte de meciul din șaisprezecimile Cupei României cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Faza zilei în România! Momente stânjenitoare cu CSA Steaua și Mioveni în prim plan

CSA Steaua București și-a prezentat cu surle și trâmbițe noul sponsor al echipei de volei în cursul zilei de 21 septembrie. Noul sponsor principal este Glulam SA, un producător de grinzi din lemn stratificat.

Nimic neînregulă până aici. Doar că „militarii” și-au bătut joc de prezentarea noilor tricouri de joc, unde a fost imprimat un motto scris greșit.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe tricoul roș-albaștrilor a fost scris „Performanța crează performanță”. În fotografia publicată pe site-ul oficial, verbul „creează” este scris doar cu un singur „e”.

Greșeală gramaticală gravă pe tricourile de joc al echipei de volei CSA Steaua București
Greșeală gramaticală gravă pe tricourile de joc al echipei de volei CSA Steaua București.

Cu toate acestea, pe site sloganul este scris corect: „Începând de azi, pentru următorul an competițional, GLULAM SA este noul sponsor al echipei de volei Steaua București. Glulam, cel mai mare producător românesc de grinzi din lemn stratificat, va fi alături de roș-albaștri pentru realizarea obiectivelor propuse în viitorul apropiat, pentru revenirea brandului Steaua București în elita voleiului românesc.

ADVERTISEMENT

Perseverența, determinarea, seriozitatea, ambiția, respectul pentru tine și pentru cei din jur sunt doar câteva dintre ceea ce îi leagă pe componenții echipei de volei de sponsorul Glulam SA. „Performanța creează performanță” și astfel, umăr lângă umăr, sponsor și sportivi, vor păși pe un drum nou, uniți de aceleași valori”, a anunțat clubul militar printr-un comunicat.

Astra Giurgiu – Viitorul Constanța, în loc de CS Mioveni – Rapid București în Cupa României

Nou promovata CS Mioveni a tipărit pe foaia de joc a meciului din șaisprezicimile Cupei României stemele celor de la Astra Giurgiu și Viitorul Constanța, în loc de cea a propriului club și a Rapidului.

ADVERTISEMENT
Astra Giurgiu - Viitorul Constanța în loc de CS Mioveni - Rapid București în șaisprezicimile Cupei României
Astra Giurgiu – Viitorul Constanța în loc de CS Mioveni – Rapid București în șaisprezicimile Cupei României…

Rapidiștii au avantaj moral față de cei de la CS Mioveni, pe care i-au învins în Casa Pariurilor Liga 1 cu scorul de 2-0, chiar la Mioveni.

Rapid a câștigat derby-ul nou-promovatelor, din Liga 1, după golurile lui Dragoș Grigore (min.42) și Adrian Bălan (min.55).

ADVERTISEMENT
Tags: