Sport

Galeria Farului, surpriză de ziua lui Gică Hagi! “Regele” a fost așteptat chiar la baza de pregătire. Video

Galeria Farului i-a pregătit o surpriză specială lui Gică Hagi sâmbătă seara. Fostul mare internațional român a împlinit 58 de ani, duminică, 5 februarie.
05.02.2023 | 12:00
Galeria Farului surpriza de ziua lui Gica Hagi Regele a fost asteptat chiar la baza de pregatire Video
Moment special organizat de galeria Farului cu ocazia zilei de naștere a lui Gică Hagi. Sursă foto: captură - Farul TV
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost sărbătorit de galeria Farului încă de sâmbătă seara. Suporterii echipei pe care o conduce fostul mare internațional român l-au așteptat pe „Rege” la stadionul din Ovidiu.

Galeria Farului, surpriză pentru Gică Hagi cu ocazia zilei de naștere

Mai mulți reprezentanți din Peluza Marină au așteptat ca Gică Hagi să-și termine ședința de pregătire cu echipa și l-au întâmpinat la baza de pregătire de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Suporterii au aprins torțe și i-au scandat numele timp de mai multe secunde. Ulterior, galeria „marinarilor” i-a urat „La mulți ani”, după care și-au făcut apariția și jucătorii Farului.

„Decarul de Aur” al României s-a bucurat de moment și a acordat autografe fanilor prezenți. Atmosfera a fost de-a dreptul specială, cu o seară înainte ca Gică Hagi să împlinească 58 de ani.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi pregătește de ziua lui Farul – Universitatea Craiova

Cu o carieră fără pereche în spate, Gică Hagi este născut în aceeași zi cu Cristiano Ronaldo și Neymar. Fostul mare fotbalist al României se pregătește, chiar de ziua lui, de derby-ul Farul – Universitatea Craiova.

Meciul va avea loc luni, 6 februarie, ora 20:00. De-a lungul impresionantei cariere ca jucător, Gică Hagi a cucerit șapte titluri de campion, dintre care trei în România și patru în Turcia.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Regele” și-a trecut în palmares trei Cupe ale României, patru Supercupe ale Spaniei, două cu Real Madrid și două cu Barcelona, Cupa Turciei Supercupa Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray şi două Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray.

Primul articol despre Gică Hagi. Gol şi pasă decisivă la primul trofeu

Gică Hagi a făcut primii pași în fotbal la malul Mării Negre, la centrul de copii de juniori de la FC Constanţa, denumirea Farului în perioada 1972 și 1988.

ADVERTISEMENT

Pe când Gică Hagi avea 12 ani, ziarul Sportul i-a dedicat ceea ce avea să fie primul articol, datorită calităților extraordinare pe care „Regele” le-a arătat încă din primii ani ai junioratului.

În 1977, când Pescăruşul Constanţa a învins Săgeata Nordului, scor 2-0 în finala Cupei Speranțelor, Gică Hagi a reușit să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă chiar la primul trofeu câștigat.

ADVERTISEMENT