Sport

Jucătorii FCSB au sărbătorit alături de fani după 3-0 cu U Craiova. Gestul făcut de olteni

Jucătorii FCSB-ului au mers în peluză să sărbătorească alături de suporteri după victoria categorică, scor 3-0 cu Universitatea Craiova. La ce gest au recurs oltenii.
29.01.2024 | 00:09
Jucatorii FCSB au sarbatorit alaturi de fani dupa 30 cu U Craiova Gestul facut de olteni
Jucătorii FCSB-ului au sărbătorit victoria cu Universitatea Craiova în peluză alături de galerie. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT
28-01-2024
20:17

Jucătorii FCSB au mers în peluză după 3-0 cu U Craiova

FCSB a câștigat fără drept de apel derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, în etapa a 23-a din SuperLiga. La finalul partidei, jucătorii liderului au mers în peluză pentru a sărbători alături de galerie. 

Aproximativ 400 de suporteri ai „roș-albaștrilor” au fost prezenți pe „Ion Oblemenco” la derby-ul cu Universitatea Craiova. Jucătorii FCSB-ului au sărit, au cântat și s-au bucurat alături de suporteri. 

Pentru a umbri momentul de glorie al celor de la FCSB și pentru a nu auzi bucuria „roș-albaștrilor”, oltenii au dat muzica de pe stadion mai tare. Universitatea Craiova a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Jucătorii FCSB-ului au sărbătorit victoria cu Universitatea Craiova în peluză alături de galerie. Foto: FANATIK.
Jucătorii FCSB-ului au sărbătorit victoria cu Universitatea Craiova în peluză alături de galerie. Foto: FANATIK.
28-01-2024
18:52

Galeria FCSB-ului, prezentă la derby-ul cu Universitatea Craiova

Galeria FCSB-ului și-a făcut simțită prezența la derby-ul cu Universitatea încă din momentul sosirii la stadion. Suporterii „roș-albaștrilor” au fost păziți de jandarmi în momentul intrării în arenă. 

Aproximativ 400 de suporteri o susțin pe FCSB în duelul cu Universitatea Craiova din Bănie. Galeria condusă de Gigi Mustață este înconjurată de un cordon de jandarmi. 

În total, aproximativ 18.000 de fani sunt prezenți pe Stadionul „Ion Oblemenco”. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din urmă cu o zi că aproximativ 18.000 de fani sunt așteptați la derby. 

Aproximativ 400 de suporteri o susțin pe FCSB în deplasarea de la Craiova. Foto: FANATIK.
Aproximativ 400 de suporteri o susțin pe FCSB în deplasarea de la Craiova. Foto: FANATIK.

FCSB dă piept cu Universitatea Craiova duminică seară în etapa cu numărul 23 din SuperLiga. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că peste 18.000 de suporteri sunt așteptați la derby-ul de pe „Ion Oblemenco”. Galeria FCSB-ului a fost păzită de Jandarmerie la intrarea în stadion.

Galeria FCSB-ului, păzită de jandarmi înaintea derby-ului cu U Craiova!

Stadionul „Ion Oblemenco” va găzdui duminică seară unul dintre derby-urile de tradiție al ultimilor ani în fotbalul românesc. FCSB și Universitatea Craiova, Gigi Becali și Mihai Rotaru, luptă în fiecare an pentru locurile fruntașe din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei, galeria FCSB-ului și-a făcut simțită prezența la stadionul din Bănie. Zeci de suporteri ai „roș-albaștrilor” au mers la poarta de acces în stadion sub atenta supraveghere a Jandarmeriei.

La un moment dat, suporterii Universității Craiova aflați în preajmă i-au huiduit și le-au adus injurii susținătorilor FCSB, însă jandarmii au fost la post și nu au lăsat ca lucrurile să degenereze. La meciul tur, nu mai puțin de 21.304 fani au fost prezenți pe Ghencea la FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-0.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev, formulă de start inedită la Universitatea Craiova

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va transpune într-o confruntare interesantă la nivelul antrenorilor între Ivaylo Petev și Elias Charalambous. Antrenorul bulgar al oltenilor a ales o formulă inedită de start contra celor de la FCSB.

Universitatea Craiova va alinia un prim „11” cu o linie de 3 fundași. Totodată, Alexandru Mitriță va evolua la mijloc alături de Alexandru Crețu și Căpățînă. Mai mult decât atât, oltenii nu au un atacant de meserie în echipa de start. Elvir Koljic și Jovan Markovic sunt doar rezerve.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, FCSB va juca în poziția de vârf cu Luis Phelipe. Pentru regula U21, Elias Charalambous a mizat pe Alexandru Pantea. Astfel, Octavian Popescu a ieșit din primul „11”, fiind doar rezervă.

  • Universitatea Craiova: Popescu – Maldonado, Zajkov, Badelj – Soiri, Crețu, Mitriță, Căpățînă, Bancu – Cîmpanu, Baiaram. Rezerve: Lazar – Vlădoiu, Da Silva, Tomasec, Benga, Mateiu, Lăpădătescu, Bana, Danciu, Mekvabishvhili, Koljic, Markovic.
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Băluță, Phelipe, Coman. Rezerve: Vlad – Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu.
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova nu concep un alt rezultat în afara victoriei cu FCSB

Se anunță o atmosferă incendiară în Bănie la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Partida reprezintă un punct de plecare pentru formația „alb-albastră”, deoarece oltenii nu au mai câștigat de 4 meciuri în SuperLiga.

„Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt. 

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta. Habar nu am. Este decizia antrenorului și așa a fost întotdeauna la Craiova.

Nu există aici protejat sau neprotejat. N-a existat niciodată. Totul a fost creat de presă. Nu există că eu nu am vrut să îi bage pe anumiți jucători. Nu se pune problema și nu s-a pus niciodată”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT