Sport

Câte bilete s-au vândut cu o zi înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Derby-ul Universitatea Craiova - FCSB se anunță incendiar și în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”. FANATIK a aflat câte bilete s-au vândut pentru confruntarea din Bănie.
27.01.2024 | 20:34
Cate bilete sau vandut cu o zi inainte de derbyul Universitatea Craiova  FCSB
Câte bilete s-au vândut cu o zi înainte de derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Se anunță un derby de totul sau nimic pentru Universitatea Craiova cu FCSB, iar „alb-albaștrii” așteaptă și o susținere importantă din partea suporterilor. Din informațiile FANATIK, gruparea din Bănie așteaptă în jur de 18.000 de spectatori pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Câte bilete s-au vândut cu o zi înainte de derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

După înfrângerea cu Farul Constanța, Universitatea Craiova nu se mai gândește să piardă cele trei puncte din derby-ul cu FCSB. Confruntarea dintre cele două rivale din SuperLiga este programată duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Suporterii „alb-albaștrilor” sunt așteptați lângă trupa lui Ivaylo Petev pentru a-i împinge spre succes cu FCSB. Tehnicianul bulgar are și motive de îngrijoare înaintea derby-ului cu „roș-albaștrii”, deoarece Vladimir Screciu nu a reușit să fie recuperat de către staff-ul medical.

FANATIK a aflat în exclusivitate că aproximativ 8.500 de bilete au cumpărat suporterii Universității Craiova pentru derby-ul cu FCSB. În afara tichetelor vândute la punctele tradiționale din oraș, gruparea finanțată de Mihai Rotaru are și alți aproximativ 4.000 de abonați.

ADVERTISEMENT

Totuși, este de așteptat că suporterii Universității Craiova să ia cu asalt casele de bilete din Cetatea Băniei în ziua derby-ului cu FCSB. Astfel, oficialii oltenilor așteaptă în jur de 18.000 de suporteri pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Derby-ul cu FCSB este privit ca un restart pentru elevii lui Ivaylo Petev în SuperLiga, acolo unde sunt fără victorie de patru partide. Alex Mitriță este pregătit să își înfrunte rivalii din Capitală și să îi împiedice să câștige titlul în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, mesaj războinic înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Trebuie să câștigăm”

Mihai Rotaru a avut un mesaj războinic pentru olteni înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB la FANATIK SUPERLIGA. Finanțatorul „alb-albaștrilor” se așteaptă ca elevii lui Ivaylo Petev să dea totul pentru a câștiga în fața rivalilor din București.

„Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt. 

ADVERTISEMENT

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta. Habar nu am. Este decizia antrenorului și așa a fost întotdeauna la Craiova.

Nu există aici protejat sau neprotejat. N-a existat niciodată. Totul a fost creat de presă. Nu există că eu nu am vrut să îi bage pe anumiți jucători. Nu se pune problema și nu s-a pus niciodată”. a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags:
2,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB