Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Galeria Rapidului, declarații de dragoste pentru Bergodi. „Ați văzut cum aleargă la goluri. Ăsta e spiritul”

Suporterii Rapidului i-au făcut declarații de dragoste lui Cristiano Bergodi după victoria cu FCSB. Galeria a rămas impresionată de manifestările antrenorului italian.
07.11.2023 | 23:57
Galeria Rapidului declaratii de dragoste pentru Bergodi Ati vazut cum alearga la goluri Asta e spiritul
Cristiano Bergodi a impresionat galeria Rapidului după victoria cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid continuă seria pozitivă din SuperLiga. În ultima etapă, giuleștenii au învins marea rivală FCSB, scor 2-1, și s-au apropiat la doar două puncte de lider. În direct la FANATIK SUPERLIGA, Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, l-a lăudat pe Cristiano Bergodi, antrenorul „alb-vișiniilor”.

Galeria Rapidului, declarații de dragoste pentru Bergodi. „Ați văzut cum aleargă la goluri. Ăsta e spiritul”

A fost scandal la Rapid în vară după plecarea lui Adrian Mutu la Neftchi Baku. Galeria l-a vrut pe bancă pe Marius Șumudică, însă conducerea, în frunte cu Dan Șucu, l-a numit antrenor pe Cristiano Bergodi. Liviu Ungurean a declarat la FANATIK SUPERLIGA că este încântat de tehnicianul italian.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi și-a dat frâu liber emoțiilor și s-a pus în genunchi la finalul derby-ului cu FCSB. Totodată, antrenorul are reacții explozive după golurile marcate de Rapid pe Giulești.

„(n.r. a fost una dintre cele mai frumoase seri?) Nu, nu, nu. Am avut seri mult mai frumoase. A fost o seară frumoasă, în care echipa a arătat atitudine și ne-au arătat respectul pe care noi îl cerem de la ei. Atâta timp cât are rezultate este cea mai bună decizie (n.r. Bergodi).

ADVERTISEMENT

„Nu ați văzut cum aleargă la goluri? În Giulești se iubește”

Noi ne-am dorit altceva. Este foarte bun, Bergodi este un antrenor foarte bun, asta am spus-o dintotdeauna. Doar că noi ni l-am dorit pe Șumudică fiind rapidist. Întotdeauna vom alege unul de-al nostru, dar acum suntem mulțumiți și bucuroși alături de Cristiano Bergodi. 

(n.r. s-a apropiat de galerie) Am observat și ne bucurăm foarte mult pentru atitudinea pe care o are Cristiano Bergodi. Nu ați văzut cum aleargă pe Giulești când marchează echipa, cum se descătușează, cum trăiește?

ADVERTISEMENT

În Giulești se iubește, exact ceea ce am spus mereu. La Rapid este altceva față de celelalte cluburi. La Rapid se iubește, se simte. Doar că unii din presă sunt deranjați de atitudinea lui Cristiano. Ei sunt învățați ca la ei prin studiourile TV să stea legați pe scaune cu centurile de siguranță puse.

„Bergodi deja a devenit rapidist. E iubit în Giulești”

Tu, dar alții nu ai văzut? Îl judecau că a ieșit din spațiul tehnic, că nu e asta atitudinea. Cum să nu fie asta atitudinea? Nu are cine să confiște dreptul unui om de a se bucura și manifesta într-un mod frumos și într-un mod normal. 

ADVERTISEMENT

Bucuria este ceva normal, să te bucuri, să alergi, să te desfășori pe terenul de fotbal. Deja a devenit un rapidist. Deja Cristiano e iubit în Giulești așa cum trebuie să fie un antrenor care are performanțe și rezultate. Noi suntem mândri, îl iubim, îl respectăm”, a declarat Liviu Ungurean, la FANATIK SUPERLIGA.

Rapid a ajuns la 10 meciuri consecutive fără înfrângere în SuperLiga. Giuleștenii s-au apropiat la doar două puncte de liderul FCSB la finalul turului de campionat. CFR Cluj poate urca pe primul loc, cu o victorie în fața celor de la Hermannstadt.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Galeria Rapidului, declarații de dragoste pentru Bergodi

ADVERTISEMENT