Sport

Marius Șumudică încă visează la Rapid: „Sunt nebun, eu voi fi alesul!”

Marius Șumudică visează să o antreneze pe Rapid, deși Cristiano Bergodi este în pole-position. Ce a spus tehnicianul român despre plecarea lui Adrian Mutu.
08.07.2023 | 23:31
Marius Sumudica inca viseaza la Rapid Sunt nebun eu voi fi alesul
Marius Șumudică visează să revină pe banca Rapidului. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Suporterii Rapidului îl cer pe Marius Șumudică antrenor după plecarea lui Adrian Mutu. Totuși, Cristiano Bergodi a bătut palma cu patronii ardelenilor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Extrem de sincer, „Șumi” a dezvăluit că își dorește cu ardoare să revină pe banca giuleștenilor.

Marius Șumudică încă visează la Rapid: „Simt și îmi doresc, visez să antrenez Rapidul”

Banca celor de la Rapid a rămas liberă după plecarea lui Adrian Mutu la Neftchi Baku. Marius Șumudică și Cristiano Bergodi au disputat „finala” pentru banca giuleștenilor, însă favorit pentru a prelua postul este antrenorul italian.

ADVERTISEMENT

Alegerea făcută de conducerea clubului „alb-vișiniu” i-a supărat pe fani, care-l doreau antrenor principal la echipă pe Marius Șumudică. Fostul tehnician de la Al-Raed speră că îl va înlocui în final pe Adrian Mutu la Rapid.

Totodată, Marius Șumudică a fost extrem de dezamăgit de preferințele conducerii de la Rapid. Negocierile cu Cristiano Bergodi au fost purtate de președintele Daniel Niculae, iar varianta a fost confirmată de tandemul Șucu-Angelescu.

ADVERTISEMENT

„Spun sincer că m-am gândit să nu vin la emisiune. Jur că nu știu ce să spun! Aseară, când am văzut că fostul lider al galeriei, ‘Corsicanu’ (n.r. Gigi Răducan), a intrat în direct și a spus că domnul Șucu a bătut palma cu Bergodi, eu până atunci nu dormisem trei nopți, dar aseară n-am pus geană pe geană.

„Simt că și planetele s-au aliniat de așa natură, eu liber de contract, iar Rapid fară antrenor”

„Nu știu ce să zic, în momentul de față, să fiu sincer, simt și îmi doresc, visez să antrenez Rapidul, o spun sincer. Simt că și planetele s-au aliniat de așa natură, eu liber de contract, iar Rapid fară antrenor.

ADVERTISEMENT

Am încredere că, împreună cu cei din conducere, cu echipa și suporterii putem face performanță la Rapid. Dar eu sunt atât de nebun încât sper că încă voi fi numit acolo. Spun lucrul ăsta așteptând, până la urmă, un anunț oficial din partea celor de la Rapid care să mă contrazică.

Eu încă sper și sunt nebun, cred că eu voi fi alesul. Și mai spun un singur lucru, legat de toți oamenii care m-au sprijinit. Țin să le mulțumesc tuturor care m-au votat și mi-au fost alături.

ADVERTISEMENT

Spun doar atât – credeți că dacă Șumudică nu va avea rezultate la Rapid va primi vreun cec alb din partea suporterilor? La Rapid nu există așa ceva. Vreau să închei cu asta: eu n-aș pleca în acest mod cu o săptămână înainte de finalul sezonului”, a declarat Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT