Sport

Galeria Rapidului, protest fără precedent! Nu mai vine la meciurile cu CSM. Campioana, interzisă în Giulești. Exclusiv

Galeria Rapidului boicotează meciurile cu CSM București. Decizie radicală luată de Peluza Nord înainte de derby-ul cu „tigroaicele”
13.09.2023 | 10:00
Galeria Rapidului protest fara precedent Nu mai vine la meciurile cu CSM Campioana interzisa in Giulesti Exclusiv
Galeria Rapidului va boicota toate meciurilor împotriva lui CSM București. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului a fost extrem de nemulțumită după ce au primit un număr mic de bilete la derby-ul din Sala Polivalentă. Astfel, fanii au luat o decizie fără precedent în handbalul românesc.

Galeria Rapidului boicotează derby-ul handbalului românesc din Liga Florilor: „De câte ori vom juca la ei nu vom merge la meci”

FANATIK l-a contactat pe Liviu Ungurean, liderul Peluzei Nord, care a explicat că decizia ultrașilor este definitivă și este valabilă pentru toate meciurile pe care Rapid le va disputa cu CSM București.

ADVERTISEMENT

„Nu vom fi prezenți la meciurile cu ei. Nu se poate așa ceva, ce ne-au făcut cu biletele. De câte ori vom juca la ei acolo nu vom merge la meci. Dar nici ei n-au ce căuta la noi! Asta clar”, a surprins „Bocciu”.

Fanii „alb-vișiniiilor” anunțau printr-un comunicat că nu vor fi prezenți în Sala Polivalentă la meciul de miercuri, 13 septembrie, împotriva lui CSM București.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului și-a explicat decizia printr-un comunicat de presă: „Ne confruntăm cu o rivală închipuită”

Galeria Rapidului a avut mereu probleme în ultimul la meciurile cu CSM București, iar ultrașii nu au mai suportat această stare de fapt și au luat o decizie radicală: „csm – Rapid. Derby-ul Ligii Florilor, de miercuri, se va desfășura fără prezența galeriei Rapidului, întrucât numărul de bilete alocat suporterilor rapidiști este mult prea mic, iar conducerea gazdelor va încerca restricționarea accesului fanilor giuleșteni în sală.


De când Rapidul a revenit în prim-planul handbalului românesc, ne confruntăm cu o rivală închipuită, care la fiecare duel direct apelează la tertipuri securiste prin care ingrădește dreptul rapidiștilor de a-și susține echipa”.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii au lansat un nou atac acid asupra echipei susținute de Primăria Capitalei, lucru pe care îl consideră inacceptabil: „Adversara de miercuri reprezintă doar un club toxic pentru sportul românesc, care de mulți ani toacă banii publici fără realizări notabile în handbalul european, unde ar trebui să se observe investițiile.

Ne asumăm decizia și nu vom lua parte la un nou circ regizat de conducerea gazdelor, cu bilete puține acordate rapidiștilor, acces restrictiv doar pentru fanii Rapidului, aplaudaci csm-iști plătiți de PMB, vuvuzele și boxe cu volumul ridicat până la refuz.

ADVERTISEMENT

Suntem alături de fetele noastre și suntem convinși că vor lupta din răsputeri pentru a învinge caricatura handbalului românesc! Hai Rapid!”, se mai arată în același comunicat.

ADVERTISEMENT