Sport

Galeria Rapidului se apără după derapajul din Giulești la adresa lui Hagi și Popescu: „Am fost jignit și eu, pentru că și eu port numele de Gheorghe”

Liderul Galeriei Rapidului condamnă derapajul la adresa lui Gică Hagi și Gică Popescu. Fanii giuleșteni au afișat un mesaj grosolan.
04.04.2023 | 11:13
Galeria Rapidului se apara dupa derapajul din Giulesti la adresa lui Hagi si Popescu Am fost jignit si eu pentru ca si eu port numele de Gheorghe
Galeria Rapidului se apără după derapajul la adresa lui Gică Hagi și Gică Popescu. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid și Farul și-au împărțit punctele în a doua etapă a play-off-ului din SuperLiga, scor 1-1. În a doua repriză, după ce giuleștenii au deschis scorul prin Bamgboye, la Tribuna a doua fanii Rapidului au îndreptat un mesaj jignitor către Gică Hagi și Gică Popescu. Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei din Giulești, a condamnat gestul celorlalți suporteri rapidiști, potrivit Pro Sport.

Galeria Rapidului se apără după derapajul din Giulești la adresa lui Hagi și Popescu: „Vreau să spun că am fost jignit și eu”

În meciul de la Ovidiu, din etapa a 30-a a sezonului regular, fanii giuleșteni care au făcut deplasarea au refuzat să intre pe stadion pentru că mai mulți suporteri ar fi rămas în afara stadionului din cauza numărului mic de bilete alocate. Ciprian Marica a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce reacție a avut galeria Rapidului când a solicitat bilete pentru oficiali și suporteri la meciul din Giulești.

ADVERTISEMENT

Câțiva fani de la Tribuna a doua au afișat un mesaj grosolan: „M**e Gheorghe, oricare ai fi”, a fost bannerul îndreptat către Gică Hagi și Gică Popescu. Liviu Ungurean, liderul galeriei „alb-vișinii”, s-a delimitat de acest gest, fiind convins că mesajul depăsește limitele bunului simț.

„Prin acel banner, vreau să spun că am fost jignit și eu, pentru că și eu port numele de Gheorghe și în istoria noastră, a Rapidului, avem foarte mulți oameni care au reprezentat Rapidul cu mândrie și care poartă acest nume.

ADVERTISEMENT

„Nu face cinste galeriei Rapidului”

„Este un nume sfânt pe care în religia noastră, ortodoxă, îl poartă doar oamenii puternici. Nu vreau să comentez mai mult, este adevărat, s-a afișat un astfel de mesaj, dar nu știu ce să spun. Nu știu cum au putut să intre cu el, acolo, în zona tribunei a doua.

Pentru că acolo stau generațiile noastre mai în vârstă, monștrii sacri ai tribunei giuleștene și nu este ok și nu face cinste galeriei Rapidului acel mesaj”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei Rapidului a vorbit și despre primul derby cu FCSB din play-off, care va avea loc în etapa a 5-a. Bocciu nu ia în calcul decât ca meciul să se dispute în Giulești, ci nu pe Arena Națională. „Sută la sută trebuie să se joace în Giulești, pentru că acolo e casa noastră și este presiunea pe adversar și avem o șansă în plus să putem să câștigăm această luptă”, a mai spus Liviu Ungurean.

Rapid, sold-out istoric în EHF Champions League

Rapid s-a calificat fabulos în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a eliminat-o pe Krim Ljubljana. Pentru echipa lui Kim Rasmussen urmează duelul cu Vipers pentru un loc în final-four, iar prima partidă va avea loc în Sala Polivalentă duminică, 30 aprilie, de la ora 15:00.

ADVERTISEMENT

A durat doar 30 de minute ca toate biletele pentru meciul tur împotriva nordicelor să fie vândute. Returul din Norvegia va avea loc o săptămână mai târziu. Elevele lui Kim Rasmussen vor avea o misiune extrem de grea, deoarece Vipers este câștigătoarea ultimelor două ediții ale Ligii Campionilor și a avut un parcurs formidabil și în actuala stagiune, fiind calificată direct în sferturi.

ADVERTISEMENT