Sport

Galerie numeroasă pentru Farul pe stadionul „Ion Oblemenco”! Ultrașii „marinarilor” și cei de la FC U Craiova, scandal la ultima deplasare cu Universitatea

Ultrașii „marinarilor” anunță o deplasare numeroasă pe stadionul „Ion Oblemenco” la Universitatea Craiova - Farul Constanța. Spiritele s-au aprins la ultima deplasare cu oltenii.
11.05.2023 | 10:38
Galerie numeroasa pentru Farul pe stadionul Ion Oblemenco Ultrasii marinarilor si cei de la FC U Craiova scandal la ultima deplasare cu Universitatea
Galerie numeroasă pentru Farul Constanța pe stadionul „Ion Oblemenco”! Ultrașii „marinarilor” și FC U Craiova, scandal la ultima deplasare cu Universitatea. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Farul Constanța este aproape de titlul de campioană a României, iar elevii lui Gică Hagi vor fi susținuți la deplasarea de pe stadionul „Ion Oblemenco” de peste 500 de suporteri. Confruntarea dintre Universitatea Craiova și trupa „Regelui” este programată sămbătă, de la ora 21:30.

Galerie numeroasă pentru Farul Constanța pe stadionul „Ion Oblemenco”! Ce s-a întâmplat la ultima deplasare din Oltenia

Lupta pentru titlul de campioană, dar și podiumul din SuperLiga se încinge spre finalul play-off-ului, iar Universitatea Craiova – Farul se anunță o partidă cu o miză importantă. „Marinarii” așteaptă susținerea a peste 500 de suporteri pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Galeria „marinarilor” este înfrâțită cu Peluza Sud a FC U Craiova 1948, iar ultrașii formației lui Adrian Mititelu îi vor ajuta pe constănțeni în deplasarea de pe arena din Bănie. Aceștia și-au făcut prezența printre suporterii de la Farul Constanța și la ultima deplasare cu Universitatea.

S-a lăsat un scandal în urma mesajelor pe care ultrașii l-au avut pe stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin la Universitatea Craiova – Farul Constanța 4-3. Liderul Peluzei Sud și câțiva fani ai formației lui Adrian Mititelu s-au deplasat în Mehedinți și au fost chiar aproape de întreruperea meciului.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla pe 5 septembrie 2022, atunci când oltenii sărbătoresc 75 de ani de la înființarea clubului Universitatea Craiova. Andrei Gogoașe a avut un mesaje pentru formația lui Adrian Mititelu precum „74 de ani de când? Din 2013?”, iar momentul în care au fost date jos i-au scandalizat pe ultrași.

Fanii celor de la FC U Craiova 1948 prezenți în sectorul oaspeților de la Farul Constanța au intrat pe teren și l-au alergat pe cel care a luat banner-ul. Suporterii au fost opriți într-un timp scurt de forțele de ordine, iar „centralul” nu a fost nevoit să îi trimită pe jucători la vestiare.

ADVERTISEMENT

Oltenii fac apel la suporteri înainte de Universitatea Craiova – Farul Constanța: „Venim pentru că lupta noastră nu s-a încheiat”

Universitatea Craiova cheamă suporterii la stadion pentru derby-ul cu Farul Constanța, după ce în etapa trecută a fost sold-out cu FCSB. Oltenii se gândesc și la o revanșă împotriva celor de la Farul Constanța, după ultimele două confruntări cu elevii lui Gică Hagi

„Universitatea Craiova – Farul Constanța nu e un simplu meci. E o rețetă sigură pentru spectacol. În ultimele 5 întâlniri directe s-au înscris 23 de goluri, 14 dintre ele fiind marcate de Știința. Dar sâmbătă nu venim în «Vulcanul de pe Oblemenco» doar pentru a vedea un fotbal total.

ADVERTISEMENT

Venim pentru că lupta noastră nu s-a încheiat și ne rămân de jucat trei meciuri cruciale. Venim pentru că avem o revanșă de luat în fața unui adversar alături de care, de-a lungul timpului, am produs meciuri memorabile. Venim pentru că ne pasă și pentru că miza este imensă. Venim pentru că ducem împreună până la capăt bătălia pentru Europa. În cuvintele marelui Adrian Păunescu: oltenași, să fim uniți, că noi i-am bătut pe Leeds!”, au scris oltenii.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,60 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Farul Constanța

ADVERTISEMENT