Sport

Fanii FC U, scandal la Universitatea Craiova – Farul 4-3. Banner-ul instigator care a declanșat conflictul. Foto

Meciul Universitatea Craiova - Farul 4-3 a fost unul fantastic, dar care a avut parte și de momente tensionate din tribună. Și asta pentru că la Severin au apărut și fanii rivalei FC U.
05.09.2022 | 23:48
Meciul Universitatea Craiova - Farul 4-3 a fost unul fantastic, dar care a avut parte și de momente tensionate din tribună. Și asta pentru că la Severin au apărut și fanii rivalei FC U. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elevii lui Mirel Rădoi au obținut 3 puncte esențiale, după un show total, în care gafele antologice și golurile de generic tv și-au făcut loc în ambele tabere.

Scandal la Universitatea Craiova – Farul 4-3 cu fanii rivalei FC U

În repriza a doua meciului Universitatea Craiova – Farul 4-3, oamenii de ordine de la stadionul din Severin au fost nevoiți să intervină pentru a opri o încercare a fanilor formației FC U Craiova de a pătrunde pe teren.

ADVERTISEMENT

Ziua de 5 septembrie este una festivă în Craiova, fiind data la care a fost înființat clubul Universitatea. Actualele formații din Bănie își revendică deopotrivă continuitatea vechii grupări și de aici scandalurile dintre cele două părți.

Așa s-a întâmplat și la Severin, acolo unde mai mulți fani ai echipei patronate de Adrian Mititelu, conduși de liderul Andrei Preda „Gogoașă”, au mers la meciul rivalei din oraș pentru a arăta faptul că FC U este adevărata continuatoare a Științei. Ei și au afișat pe gard un banner pe care scria ”74 de ani de când? Din 2013?”, trimitere clară la anul în care clubul lui Mihai Rotaru a primit dreptul de a evolua în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Suporterii, aproape de întreruperea meciului

Momentele tensionate au început în momentul în care cineva a încercat să smulgă banner-ul de pe gard, iar o parte din fanii celor de la FC U Craiova, care au stat în peluza dedicată oaspeților de la Farul Constanța, au intrat pe teren.

Suporterii grupării lui Mititelu au sărit gardul și au început să-l alerge pe cel care a încercat să ia banner-ul, iar forțele de ordine au intrat imediat în alertă și au oprit orice scandal din fașă.

ADVERTISEMENT

Fani FC U Universitatea Craiova - Farul 4-3

Intervenția rapidă a oamenilor de ordine care au restabilit liniștea a ajutat ca meciul să nu fie întrerupt de arbitrul Adrian Cojocaru, deoarece acesta putea să considere că jucătorii se află în pericol și să-i trimită la cabine.

Omul meciului de la Severin a fost atacantul Universității Craiova, Jovan Markovic, care a marcat două goluri pe care le-a dedicat copilului său proaspăt născut. Atacantul oltenilor a aflat chiar înaintea confruntării că a devenit tată.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 2,37 este cota pentru „sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT