Sport

Sold out la FCSB – Nordsjaelland?! Au mai rămas bilete doar la tribuna 1 şi la Peluza Sud. Exclusiv

Fanii FCSB-ului au luat cu asalt biletele pentru meciul cu Nordsjaelland, fiind șanse mari să fie din nou sold out în Ghencea.
09.08.2023 | 09:06
Sold out la FCSB  Nordsjaelland Au mai ramas bilete doar la tribuna 1 si la Peluza Sud Exclusiv
Cozi mari la casele de bilete din Ghencea
ADVERTISEMENT
10-08-2023
10:08

Au mai rămas bilete doar la Peluza Sud şi la Tribuna 1!

Nu se mai găsesc bilete în Peluza Nord şi la Tribuna a II-a din Ghencea. Singurele zone în care fanii pot să îşi mai cumpere tichete sunt la Tribuna 1, unde preţurile sunt între 100 şi 150 de lei, respectiv Peluza Sud (30 de lei). 

10-08-2023
09:36

S-au vândut 23.000 de bilete până joi la prânz!

Din informaţiile FANATIK, până joi, la orele prânzului, s-au vândut 23.000 de bilete pentru FCSB – Nordsjaelland. Au mai rămas aproximativ 7000 de tichete până la sold-out şi rămâne de văzut dacă ele se vor vinde până la ora 21:00 sau chiar mai repede, când se vor închide casele de bilete de la stadion. 

10-08-2023
08:11

Cozi uriaşe la stadionul Ghencea în ziua meciului!

Sunt toate şansele ca meciul dintre FCSB şi Nordsjaelland să se dispute cu casa închisă. Fanii au venit dis de dimineaţa la casele de bilete de la stadionul Steaua, acolo unde s-au format cozi uriaşe, aşa cum se vede pe imaginile filmate de reporterii FANATIK. Din informaţiile noastre, este foarte posibil să se închidă mai devreme casele de bilete şi toate tichetele să fie epuizate cu câteva ore înaintea meciului.

VEZI VIDEO: 

09-08-2023
18:20

Mihai Stoica: "S-au dat peste 22.000 de bilete"

Mihai Stoica a declarat miecuri seara la Orange Sport că s-au vândut 22.000 de bilete, cu 24 de ore înainte de FCSB – Nordsjelland: 

 „Dacă nu va fi sold out, va fi aproape de sold out. S-au dat peste 22.000 de bilete. E o mare realizare, pentru că ieri nu se semnase contractul, mai ales că noi avem o mare plajă de suporteri în provincie.

Acum, i-am pierdut, pentru că nu știau, iar ei când vin își programează, își iau libere. E reconfortant să vezi că se dau 2 bilete pe secundă, dar ca să-i ținem alături de noi, trebuie să avem o prestație bună mâine”, a spus Stoica. 

09-08-2023
08:29

Aproape 20.000 de bilete cumpărate de fanii FCSB

FANATIK a aflat că suporterii FCSB au achiziționat deja peste 19.000 de bilete pentru meciul cu danezii, iar în acest ritm este foarte probabil ca toate tichetele să fie epuizate până la ora disputării partidei. 

Astfel, rețeta financiară se anunță a fi una importantă pentru Gigi Becali, mai ales că vor fi puse în vânzare și la casele de bilete în ziua meciului. Prin urmare, sunt șanse mari ca recordul de spectatori de la meciul cu CFR Cluj să fie doborât cu Nordsjaelland. 

08-08-2023
19:36

Număr record de bilete vândute în câteva ore

Fanii FCSB-ului continuă să epuizeze biletele pentru meciul cu Nordsjaelland și la câteva ore distanță de când au fost puse în vânzare, suporterii au achiziționat nu mai puțin de 16.000 de tichete.

Mai mult decât atât, site-ul vicecampioanei României a mers fără probleme, în ciuda numărului foarte mare de accesări. Astfel, putem asista la un nou sold out pe Ghencea făcut de FCSB.

08-08-2023
17:14

Un nou sold out pe Ghencea?! Reacția lui Meme

Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, în care a anunțat că biletele pentru meciul dintre FCSB și Nordsjaelland, care se va disputa pe arena din Ghencea, se dau ca „pâinea caldă”.

„S-au dat 2 pe secundă până acum!”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica. Meciul de joi, 9 august, poate reprezenta un nou sold out făcut de FCSB pe Ghencea, după confruntarea cu CFR Cluj, scor 1-0.

 

08-08-2023
11:00

Cât costă un bilet la FCSB - Nordsjælland

Așa cum a anunțat Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA în exclusivitate, biletele se vor pune în vânzare astăzi de la ora 18:00. Cu toate acestea, clubul FCSB a oferit noi detalii despre aceste bilete, inclusiv despre preț.

”FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Nordsjælland, contând pentru turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua” (joi – 21:30), se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 18:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:
PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA – 50 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 2 – 100 LEI
TRIBUNA 1 – Inel 1 – 150 LEI
VIP – 250 LEI

Biletele vor fi disponibile și la casele de bilete de la Stadionul ”Steaua” joi, între 11:00 și 19:00.
Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiții, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet:

1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum.
2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran.
3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afișajul devine verde).

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 10 august, la ora 19:00.
De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Stadionul Steaua:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.
2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!”, au transmis cei de la FCSB.

FCSB – Nordsjaelland se va disputa pe stadionul Ghencea, joi de la ora 21:30, iar acum fanii vor avea mai puțin de 48 de ore la dispoziție pentru a umple arena. Cu toate acestea sunt șanse foarte mari ca partida să se joace sold-out, pentru că cererea și interesul pentru acest meci este enorm în rândul fanilor ”roș-albaștri”.

Anunț de ultima oră despre biletele pe Ghencea la FCSB – Nordsjaelland!

”Vreau să te întreb, informații cu biletele pentru joi, mai sunt 48 de ore, lumea e înnebunită, aveți timp să vindeți biletele? E timp fizic lumea să cumpere biletele?”, a întrebat Horia Ivanovici. ”Nu am informația când va pune biletele la vânzare, cred că astăzi după amiază cu siguranță vor fi biletele puse. Le bagă on-line, oamenii își cumpără biletele fără discuție. S-au vândut 22-23.000 de bilete în 5 ore”, a completat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă liderul galeriei FCSB-iste a dezvăluit că biletele se vor vinde on-line începând cu ora 18:00. ”Oamenii mă sună, informația mea clară va fi, și acum am primit o informație, în jurul orei 18:00 on-lineul va fi dat drumul pentru bilete”, a explicat Mustață. ”La ora 18:00 fiți cu ochii pe site-ul clubului, la ora 18:00 se pun în vânzare biletele! Atenție, se dau ca pâinea caldă”, a transmis și Horia Ivanovici.

Ulterior, Gheorghe Mustață a insistat că fanii din Peluza NORD nu vor face niciodată probleme pe Ghencea pentru că vor ca echipa lor să joace în continuare aici, fără să încalce legea. ”La ora 18:00, pe site-ul clubului, on-line.

ADVERTISEMENT

Sper că se vor da ca pâinea caldă, oamenii sunt din nou entuziasmați că se joacă din nou pe Ghencea. Nu vor mai fi probleme să nu mai cumpere oamenii de teamă. Da, aveți dreptate, 31.000. Sper să batem recordul, am demonstrat și cu CFR Cluj. Nu mai există teamă”, a explicat Mustață.

Gheorghe Mustață e convins că stadionul Steaua va fi plin și la meciul cu Nordsjaelland: „Am foarte multe cerințe”

”Cât de mult va ajuta echipa, crește șansele de calificare că jucați în Ghencea joi? Eu cred că o să fie peste 30.000 de oameni joi”, a întrebat, din nou, Horia Ivanovici, iar răspunsul a fost clar: ”Am demonstrat și cu CFR, tot stadionul e alături de echipă, va cânta ce cântă Peluza NORD, ca și la meciul cu CFR, mai ales acum că e meci european. Și eu cred, am foarte multe cerințe. Am oameni foarte mulți și din diaspora, care vor să vină. Dacă tot m-ai sunat, am anunțat exact, perfect, tot la tine cum se întâmplă tot timpul”.

ADVERTISEMENT

”Eu vreau să văd și la CSA în liga a 2-a stadionul plin”, a intervenit Horia Ivanovici, moment în care Gheorghe Mustață a concluzionat: ”Am demonstrat că nu vrem răul clubului, nu am acceptat torțe, nu am acceptat să dăm cu fumigene sau să ne comportăm, să rupem scaune sau ceva de genul, am vrut să ne demonstrăm că am dorit să jucăm pe Ghencea, să demonstrăm că suntem oameni civilizați. Eu nu interzic torțele pe stadion, eu decât m-am mobilizat pentru a nu face rău echipei.

Noi dacă aruncam două torțe în teren, e gazon sintetic…Nu mai jucam niciodată, nu o să fac rău echipei. Noi am dat torțe și la Rapid și acasă pe Național Arena, pentru mine nu se pune problema. Dar, când ești în dificultate și ai unde să joci acum, nu pot să vin din spate să-mi afectez echipa și suporterii. De asta am și anunțat public, nimeni torțe, nimeni fumigene”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Pentru cei care au ratat emisiunea, din orice motiv, aceasta poate fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik, de la ora 17:30. Nu ratați nicio ediție din FANATIK SUPERLIGA!

Anunț despre bilete la FCSB

ADVERTISEMENT