Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gardoș, dezlănțuit. „Strategia CSA este doar să-l distrugă pe Becali! Ne spun oierii și atât”

Conducătorii Stelei au fost puși la zid după ce strategia lor de a relansa formația roș-albastră a eșuat. CSA investește sume considerabile de bani în contextul în care nu are drept de promovare.
30.09.2023 | 16:55
Gardos dezlantuit Strategia CSA este doar sal distruga pe Becali Ne spun oierii si atat
VAL DE REACTII dupa DECLARATIILE SOC ale lui Chipciu despre Steaua. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CSA Steaua – Universitatea Cluj s-a terminat 1-3. Jocul slab al echipei lui Oprița, dar și lipsa fanilor de la stadion, reprezintă un semnal de alarmă pentru proiectul de fotbal al armatei. Fără progrese concrete, dar și cu o strategie de comunicare deficitară, CSA este sub FCSB în preferințele suporterilor.

CSA nu produce rezultate

“Cred că foarte mulți din cei care am jucat și înainte și după 2010, simțim același lucru ca și Chipciu. Eu m-am ferit să fiu foarte radical pentru că sunt oamenii de la Peluza Sud care au tatuat stema pe ei și știu cât de mult țin la echipă.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să-i supăr pe oamenii ăia. Dar e clar că în momentul acesta, zicea și Miu că ceva nu e în regulă, Miu care era foarte hotărât. Putem să discutăm o grămadă de subiecte. E un val de demisii în aramtă, fără precedent. Nu au condiții, nu au toalete, oamenii pleacă din armată.

Și tu vii să bagi atâtea milioane într-o echipă fără nicio perspectivă. Fără drept de promovare. Dai foc la bani. Motivul pentru care nu reușesc să atragă oameni în afară de Peluza Sud”, a declarat Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

FCSB, peste CSA în preferințele fanilor

FCSB și CSA sunt într-un duel direct în câștigarea inimilor suporterilor. În ciuda faptului că echipa armatei are sigla, palmaresul și stadionul, oamenii au ales să se alieze cu echipa lui Becali. FCSB confirmă și prin rezultate. Echipa lui Becali e pe primul loc în Liga I.

“Părerea mea adevărată, m-am ferit să spun că FCSB e Steaua. Eu cred că povestea asta a ajuns la limită, mulți au acest sentiment, eu încerc să nu îmi exprim frustrările. Am fost la FCSB – CFR, pe Ghencea, superb, atmosferă, tot.

ADVERTISEMENT

Dar mă uitam în tribună, frumos în stânga peluza Nord cântau. În partea cealaltă, nu era nimeni, peluza Sud nu e. Crainicul nu poate să spună gol Steaua, spune gol roș-albaștrii. Nu mai e farmecul acela, nu mai e Steaua. 

Și FCSB are probleme pentru că nu are numele și brand-ul, iar dincolo e o echipă care se îndreaptă spre nicăieri și nu atrage pe nimeni și nu are cum să atragă pe nimeni. Pare că e o bătaie de joc generală.

ADVERTISEMENT

Toată strategia CSA-ului este bazată pe distrugere, să demonstreze că FCSB nu e Steaua. Ei nu pun accentul pe fatpul că ei sunt Steaua. Eu, Chipciu, toți care am fost pro FCSB, noi suntem oierii lui Becali.”, a completat Florin Gardoș.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gardos despre CSA

 

ADVERTISEMENT