Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ivanovici dă de pământ cu Armata și CSA Steaua. Discurs uluitor: „Terminați cu bătaia de joc! Nu mai țineți echipa prizonieră! Ardeți-o! E o minciună!”

Horia Ivanovici a dat de pământ cu Armata și CSA Steaua. Discurs uluitor al directorului FANATIK în direct la FANATIK SUPERLIGA.
30.09.2023 | 00:28
Ivanovici da de pamant cu Armata si CSA Steaua Discurs uluitor Terminati cu bataia de joc Nu mai tineti echipa prizoniera Ardetio E o minciuna
Horia Ivanovici a dat de pământ cu Armata și cu CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dat de pământ cu CSA Steaua, după situația dezastruoasă de la clubul condus de Ministerul Apărării Naționale. Directorul FANATIK le-a cerut în direct șefilor de la MApN să desființeze secția de fotbal a clubului „roș-albastru”.

Ivanovici dă de pământ cu Armata și CSA Steaua: „Terminați cu bătaia de joc! Ardeți echipa! E o minciună!”

CSA Steaua are un început extrem de slab în acest sezon. Pe lângă faptul că nu au dreptul de a promova, echipa nu adună suporteri la stadion, iar prestația din teren a jucătorilor lui Daniel Oprița este extrem de modestă. Horia Ivanovici a răbufnit la ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA și a avut un discurs-manifest la adresa Armatei și a CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

„Vreau să transmit un mesaj public Ministerului Apărării Naționale. Băi, oameni buni, terminați cu bătaia de joc. Nu mai suportă nimeni, într-o zi chiar o să vă treziți cu oameni în stradă și nu o să mai puteți să vă duceți la muncă. Câteva mii de suporteri frustrați din Peluza Sud o să blocheze intrările și o săptămână nu mai intrați la muncă. 

Nu mai suportă nimeni bătaia asta de joc sau hotărâți-vă odată. Ori desființați echipa de fotbal, ardeți-o, tată, gata! Dați-i foc și cu asta basta. Oricum sunteți penibili, sunteți patetici la ce se întâmplă acolo. Ori faceți ceva, transformați echipa asta într-un club cu adevărat pe măsura numelui, pe măsura iubirii fanilor. Acele câteva mii de suporteri sunt dedicați, fanatici, trup și suflet pentru această echipă, pentru Steaua. Dar terminați cu bătaia de joc, pentru că nu mai rabdă lumea. 

ADVERTISEMENT

Sunteți de râs, mă scuzați. De la ministrul Apărării, până la ultimul om care lucrează la CSA Steaua sunteți de râs. Ați transformat echipa într-un punct de bătaie de joc pentru tot fotbalul românesc. Toată lumea râde. A început să râdă lumea de voi cu tricourile, nu mai joacă echipa nimic. Ce să joace când nu are niciun obiectiv. 

Ce se întâmplă acolo? Se fură bani? Care e, de fapt, ideea? De ce MApN nu lasă echipa să se asocieze cu un privat, se trag bani? Trăiesc unii bine pe banii noștri? Încep să te gândești. Eu nu cred în teoria asta. Plec de la premisa că oamenii sunt cinstiți și bine intenționați. Că oamenii care conduc CSA sau oamenii de la MApN care se ocupă de CSA sunt incompetenți nu o mai spun eu, o arată imaginile și percepția. Dezastruoasă!”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Închideți echipa, ardeți-o dacă nu sunteți în stare să faceți nimic”

„Nu aveți nicio șansă! Dați-i echipa mai bine lui Gigi Becali și s-a terminat povestea. O să fie o singură ‘Steaua’ și gata. Dați-o dacă nu sunteți în stare să faceți nimic cu ea sau închideți-o, ardeți-o. Nu se poate așa ceva. Ajungi să te gândești ce interese sunt acolo. Până la urmă are brandul Steaua, așa a hotărât Tribunalul.

Suporterii au zis nu. Uitați-vă la Oradea, ce a fost la Oradea. Hai să vedem ce s-a întâmplat cu FCSB, care nu e domne continuatoarea Stelei, sunt niște impostori care joacă. Nebunie totală la Oradea. În paralel, uitați-vă cum a arătat bijuteria de stadion Ghencea la meciul Stelei. Conform judecătoriei e Steaua. Respectăm deciziile judecătorești care sunt în vigoare în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Băi, oameni buni, care e Steaua? Asta? Unde e stadionul full, unde au venit orădenii și unde e nebunie, unde a fost entuziasm cum nu s-a mai văzut de ani de zile în fotbalul românesc, lucruri incredibile și fabuloase s-au întâmplat acolo. Copiii care plângeau să ia autografe de la jucători. Oameni care plângeau că nu mai erau bilete.

Dar ăștia nu sunt Steaua, ok, bine, e FCSB. Bă, dar chiar oamenii de la MApN nu se gândesc. Chiar așa nu te uiți, nu ți-e rușine, nu ți-e jenă să te uiți să vezi ce e la Oradea pentru o echipă care nu e Steaua. Pe suporteri nu ai cum să-i obligi prin hotărâri judecătorești. Suporterul se duce acolo unde simte el. Vedeți unde s-a dus lumea! Imagini unice de la Oradea, iar lumea a venit pentru FCSB, care nu-i Steaua”.

„Nu mai înseamnă nimic! Nu mai suportă lumea atâta umilință”

Pe de altă parte, vedem imaginile de pe stadionul Ghencea. O rușine, dezolante. Mi s-a încrâncenat pielea pe mine. Am mai spus părerea mea, FCSB e Steaua, dar spunem FCSB și spunem Steaua cum a hotărât legea. Suporterii au hotărât. E clar ce au hotărât. Băi, oamenii buni de la MApN, noaptea, când stați acasă nu vă gândiți, chiar ne batem joc de un simbol? Am ajuns să râdă Chipciu de noi că avem tricouri fake. În halul ăsta s-a ajuns? Să transformi o echipă de fotbal unde conform Tribunalului au jucat Lăcătuș, Balint, Rotariu, Boloni, Duckadam în ținta ironiilor.

Nu mai înseamnă nimic! Pe cuvântul meu, mai bine nu făceați secția de fotbal. Nu mai suportă lumea atâta umilință. Ardeți-o, închideți-o și gata. Terminăm odată povestea dacă nu sunteți în stare și nu sunteți în stare pentru că sunteți incompetenți. Se vede cu ochiul liber, nu că acuz eu, se vede de atâția ani ce se întâmplă acolo. Măcar redați demnitatea suporterilor din Peluza Sud”, este o parte din discursul lui Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, discurs uluitor: „Așa arată echipa care a câștigat Cupa Campionilor Europeni? O rușine!”

Dați în Talpan? O să vedeți cu ce dezvăluiri o să venim despre Talpan. Ce pățește Talpan la CSA Steaua. Singurul care se luptă, că nu are dreptate, că are dreptate, asta hotărăsc instanțele. Singurul care se luptă, moare, plânge pentru CSA este Talpan. Iar Talpan este făcut varză. Asta înseamnă că nu se dorește, e clar. 

Eu vorbesc la ce muncește omul, care se bate în tribunale, e vocal. El primește o rachetă de la MApN direct în căpățână și i se spune să se potolească, dar omul luptă în continuare. Eu v-am spus părerea mea, că FCSB e Steaua. Dar omul acesta, care e port-drapelul vostru, îl umiliți și îl batjocoriți. Nu-i dați meritele pe care le are, nu-l laudă nimeni. Toată lumea îl sună și îl amenință de la MApN. Nu ai văzut așa ceva. 

Desființați secția de fotbal și ne liniștim cu toții și nu vă mai bateți joc de suporteri. Dă-i puțin respect lui Talpan. Nu o fi el cel mai simpatic, dar omul are curaj și coloană vertebrală. Eu sunt convins că și Gigi Becali îl respectă pentru faptul că se luptă. Dar nu are nicio șansă. Degeaba Talpan ia nu știu ce palmares, dacă din punct de vedere sportiv echipa arată în halul care arată. Asta arată ca echipa care a câștigat Cupa Campionilor Europeni? O rușine!

Horia Ivanovici, dezvăluire despre salariile de la CSA Steaua: „Boștină are 4.500 de euro, bani bugetați”

„Să vă spună Chipciu că aveți tricouri fake și să nu iasă nimeni cu un comunicat. Echipa nimănui este Steaua. Redați demnitatea suporterilor. Înseamnă că plec și eu urechea stânga, dreapta și înțeleg că acolo sunt interese, se sifonează bani, că de-aia ține MApN echipa ca să facă burta mare la tot felul de băieți. Boștină, secundul lui Oprița, are 4.500 de euro salariu pe lună, bani bugetați. Atunci plec și eu urechea și încep să cred că acolo se sifonează banii, că acolo e ținută echipa prizonieră de MApN pentru că au oamenii niște interese. 

Nu există nicio explicație pentru care nu vă asociați cu un privat sau nu încercați orice altceva. Nu mai arătați cu degetul către Becali sau Burleanu. Voi sunteți principalul vinovat, MApN, CSA Steaua, nu mai există alți vinovați. Lumea și-a dat seama, nu ați făcut nimic. Nu se poate să nu aveți nici sezonul acesta drept de promovare. 

Pe final vă spun, desființați echipa și ardeți-o. Sau dați-o lui Gigi. Duceți-vă până la treapta cea mai de jos a umilinței și dați echipa lui Becali. Ori redați demnitatea acestei echipe, dacă mai aveți o brumă de mândrie în voi. Sincer, nu cred că puteți să faceți lucrul ăsta, dar măcar încercați. Lumea nu mai suportă minciuna asta. Steaua este în momentul de față o minciună la nivel național!”, a fost discursul radical al lui Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Horia Ivanovici a dat de pământ cu Armata și CSA Steaua: „Terminați cu bătaia de joc! Ardeți echipa! E o minciună!”

ADVERTISEMENT