Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gardoș îl contrează pe Ivanovici pe tema “Florinel Coman”. “Ce, e Real Madrid?”

Analiștii FANATIK au vorbit despre Florinel Coman. Florin Gardoș în contrează pe Horia Ivanovici pe tema jucătorului de la FCSB.
17.09.2023 | 16:46
Gardos il contreaza pe Ivanovici pe tema Florinel Coman Ce e Real Madrid
Analiștii FANATIK au vorbit despre Florinel Coman. Florin Gardoș în contrează pe Horia Ivanovici pe tema jucătorului de la FCSB.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este jucătorul de la echipa națională și din SuperLiga, care are cele calități ce pot face diferența. Cu toate acestea, jucătorul de la FCSB nu reușește să își arate adevărata valoare în meciurile importante. Pe tema lui Florinel Coman, analiștii de la FANATIK, Bănel , Niță, Vochin și Gardoș îl contrează pe Horia Ivanovici.

Gardoș îl contrează pe Ivanovici pe tema “Florinel Coman”

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici susține că Florinel Coman este jucătorul care ar putea să facă diferența de la echipa națională a României. Cu toate acestea, jucătorul de la FCSB nu reușește, iar analiștii nu au fost de acord cu gazda emisiunii. Florin Gardoș îl contrează pe Ivanovici și este de părere că nu ar trebui să creeze așteptări de la Coman.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: Când îl vedem și noi pe Florinel Coman să facă diferența la națională?

Bănel Nicoliță: Eu sunt omul care mereu îl critică. Chiar și atunci când joacă prost. Le meciul cu Israel a făcut un meci foarte bun. Pentru că i-a cerut să apere și a făcut-o foarte bine, chiar dacă el nu e obișnuit. Cu Kosovo a scos și el un penalty. 

Horia Ivanovici: De aia suntem aici. Că voi, din studio, îmi ziceți că Florinel Coman a jucat foarte bine. El trebuie să facă diferența pentru că asta este fișa postului. 

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș: Păi de ce trebuie să facă diferența? 

Horia Ivanovici: Pentru că e atacant și trebuie să dea și goluri. 

Florin Gardoș: Păi și Pușcaș de ce nu face diferența?

Horia Ivanovici: Pentru că este foarte slab.

Florin Gardoș: Păi de ce nu ai aceleași așteptări de la Pușcaș?

Horia Ivanovici: Am zis, dar e slab. De la Florinel Coman am pretenții, pentru că e un jucător cu calitate. 

Florin Gardoș: E din SuperLiga, nu e de la Real Madrid. Dacă era de acolo atunci aveam așteptări. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: 5, 10 milioane, acum câțiva ani era de 14-15 milioane. În meciul cu Israel a fost cel mai bun fundaș stânga. Și ne dăm acum că a făcut penalty și că e cine știe ce.

Bănel Nicoliță: Dacă intră iar în faza aia a lui mai slabă, s-a dus și de alea 5 milioane. 

Andrei Vochin: Cu el pe teren, chiar și ca fundaș stânga raportul ocaziilor au fost la fel, iar meciul egal, 1-1.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: Îmi cer scuze că vreau mai mult de la băieții noștri. 

Horia Ivanovici: “Marele Coman e mic”

În continuarea discuției, Horia Ivanovici a explicat motivul pentru care nu îi place de Florinel Coman. Gazda emisiunii FANATIK SUPERLIGA, este de părere că jucătorul de la FCSB nu reușește să își atingă potențialul, cu toate că are toate șansele să o facă.

“Mie îmi place de el că simt că poate să facă diferența. Și nu este vorba că nu dă goluri, dar în toate meciurile internaționale din această vară nu a demonstrat că este acel jucător pe care noi îl lăudăm mereu. Nu a făcut asta nici la echipa națională și nici la echipa de club.

Mi s-a părut un jucător cu o mentalitate mică. Din păcate marele Coman este încă mic pentru ce vrem noi. Avem nevoie de un jucător care să facă diferența la echipa națională, pentru că nu avem. Poate e Stanciu, dar într-o anumită măsură. Însă, Coman are acele calități. Cred că s-a săturat și el să se tot aștepte.”, a spus Horia Ivanovici.

În aceeași discuție a intervenit și Bănel Nicoliță. Fostul jucător al “roș-albaștrilor” a sesizat scăderea de formă a lui Florinel Coman:” Mie nu mi-a plăcut așa mult Florinel la meciul cu Kosovo. Îmi doresc mult mai mult de la el, pentru că este cel mai bun din România și care poate să facă diferența la orice echipă.

El se și enervează foarte repede și își iese din fire, apoi iese din joc și nu mai e concentrat. Dacă nu îi ies 1-2 faze, deja gata. Și el era stăpân pe el. Îmi pare rău pentru el, deoarece s-a văzut că este o scădere. Nu mai e Coman de la începutul campionatului, cel care se bătea cu Mitriță.”

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiștii FANATIK, despre Florinel Coman

ADVERTISEMENT