Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FRF, lămuriri în cazul plecării lui Coman la vestiare: „Mereu s-a întors”

FRF a dat lămuriri în cazul plecării lui Florinel Coman la vestiare atât în meciul cu Israel, scor 1-1, cât și în cel contra statului Kosovo, scor 2-0.
14.09.2023 | 23:05
FRF lamuriri in cazul plecarii lui Coman la vestiare Mereu sa intors
FRF, lămuriri în cazul plecării lui Coman la vestiare. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a vorbit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” despre plecările lui Florinel Coman la vestiar, explicând că mereu s-a întors.

FRF, lămuriri în cazul plecării lui Coman la vestiare

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF-ului, a lămurit la „FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI” problema plecărilor lui Florinel Coman la vestiar în momentul în care a fost înlocuit de către Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, nici nu m-am uitat cine pleacă, cine nu pleacă, eram concentrat la ce se întâmplă. S-a întors mereu, a venit întotdeauna înapoi”, a spus Mihai Stoichiță.

„Se duce să-și schimbe maleta aia, își ia un tricou uscat și vine înapoi. Și la meciul cu Israel s-a întors după șapte minute”, a spus Robert Niță. „La golul pe care l-am marcat sare peste grămadă”, a adăugat și Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

„A lipsit cinci minute!”

Edi Iordănescu a vorbit despre gestul lui Florinel Coman după meciul cu Israel și a explicat că fotbalistul FCSB-ului a fost răcit, a cerut permisiunea de a se schimba, după care s-a întors.

„Florinel Coman a venit pe margine, a salutat pe toată lumea, după care a lipsit cinci minute. Aceste lucruri se pot vedea, a cerut permisiunea să meargă la toaletă și în același timp a profitat și și-a schimbat și tricoul pentru că a fost bolnav.

ADVERTISEMENT

A fost extrem de răcit, a fost la pat, uitați-vă pe timp, a revenit imediat. Subiectul ăsta nu există, hai să nu fabricăm subiecte”, a mai spus Edi Iordănescu.

Florinel Coman a fost titular în ambele meciuri jucate de România pe teren propriu împotriva Israelului și a statului Kosovo, fără să înscrie vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

23

ADVERTISEMENT