Life

Gașca Zurli se destramă? Vero, ”fetița Zurli”, și Lulu se retrag. Care este motivul

Gașca Zurli se destramă? Vero, ”fetița Zurli”, și Lulu au anunțat că se retrag. Ce motive au invocat cei doi membri ai trupei?
04.03.2024 | 22:56
Gasca Zurli se destrama Vero fetita Zurli si Lulu se retrag Care este motivul
Gașca Zurli rămâne fără ”Fetița Zurli” și fără Lulu. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Vești neplăcute pentru copii. Gașca Zurli se destramă. Vero, cunoscută mai degrabă ca ”fetița Zurli” și Ionuț Varodi, cunoscut drept ”bucătărașul Lulu” , și-au anunțat retragerea din trupa prin care au bucurat inimile celor mici.

De ce pleacă fetița Zurli din Gașca Zurli

Fetița Zurli a fost vreme de 15 ani personajul principal al găștii. Vero Caliman (36 ani) pe numele real a dat vestea printr-o postare pe rețelele de socializare. A lăsat de înțeles că vrea să facă o schimbare, dar și că se va implica în diferite proiecte care-i vizează tot pe copii.

ADVERTISEMENT

”De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere (…)

Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, a transmis Vero Caliman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mirele Retegan, fondatoarea proiectului, s-a emoționat la vestea dată de Fetița Zurli și i-a transmis doar gânduri bune. I-a precizat că va avea mereu un loc special în inima sa și este convinsă că va fi un plus mare pentru proiectele unde se va implica de acum încolo.

Ce a transmis și bucătărașul Lulu

Ionuț Varodi și-a anunțat retragerea înaintea Fetiței Zurli. Tot pe rețelele de socializare, a precizat că nu a avut de luat o decizie ușoară, însă consideră că acum este momentul oportun pentru el pentru un nou început.

ADVERTISEMENT

Bucătărașul Lulu a motivat hotărârea sa ca pe o dorință de a-și dedica timpul unui vis. Mai exact, unui vis care începe să prindă aripi. De asemenea, i-a asigurat pe cei mici că nu va dispărea din lumea publică definitiv, ci va fi prezent frecvent pe Youtube.

”Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi.

ADVERTISEMENT

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu, a transmis și Ionuț Varodi.

ADVERTISEMENT
Tags: