Sport

Gata! S-a stabilit la ce echipă va juca Ianis Hagi după experiența Alaves

Situația lui Ianis Hagi este una delicată la Deportivo Alaves, iar presa britanică a anunțat unde va juca internaționalul român din sezonul viitor.
09.04.2024 | 10:30
Gata Sa stabilit la ce echipa va juca Ianis Hagi dupa experienta Alaves
Situația lui Ianis Hagi este una delicată la Deportivo Alaves, iar presa britanică a anunțat unde va juca internaționalul român din sezonul viitor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 25 de ani este împrumutat până la finalul sezonului de Rangers la formația din La Liga, iar presa din Turcia a anunțat că jucătorul a ajuns la o înțelegere cu Galatasaray și din vară va veni la Istanbul.

Echipa unde va evolua Ianis Hagi din vară

În ciuda anunțului ferm venit din Turcia, impresarul Victor Becali a infirmat varianta transferului la Galatasaray și a anunțat că Ianis Hagi va reveni la Rangers, echipă cu care mai are 2 ani de contract.

ADVERTISEMENT

”Situația lui Ianis este clară, se întoarce la Rangers la finalul sezonului. Este împrumutat la Alaves, se întoarce la echipa sa și nu, nu va fi Galatasaray. Presă turcă scrie de ani de zile despre venirea lui Ianis la Galatasaray. Nu există niciun contact și nu a existat niciodată”, a declarat agentul, conform publicației The Scottish Sun.

Ianis Hagi a jucat în 22 de meciuri pe Deportivo Alaves în toate competițiile și a marcat două goluri într-un meci din Cupa Spaniei. Internaționalul român nu a mai fost titular în La Liga din ianuarie și nu a mai jucat niciun minut pentru basci de aproape o lună.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi vrea să rămână în La Liga

Cu toate că a primit foarte puține șanse la Alaves, Ianis Hagi speră să poată evolua mai mult și a precizat că își dorește să rămână în fotbalul spaniol. ”Da, sunt acolo unde vreau să fiu. Este fotbalul în care vreau să cresc, este fotbalul care cred că poate arăta cea mai bună versiune a mea.

Sunt aici de 6-7 luni și deja simt că sunt un jucător mai bun, cresc în fiecare zi, la antrenamente și la jocuri. Văd progrese în fiecare zi și cred că în viitorul apropiat cele mai bune calități ale mele vor fi deblocate și voi arăta tuturor cine sunt.

ADVERTISEMENT

Îmi place nivelul din La Liga, iubesc totul în Spania: echipele, competiția dintre jucători și echipe, presiunea care există aici… Simt că este campionatul în care pot avea cel mai mare succes și în care îmi pot arăta toate calitățile.

Este campionatul pe care l-am urmărit de când eram copil și a fost mereu visul meu să fiu aici. Sunt aici acum și vreau să fiu aici mult timp”, a declarat Ianis Hagi, despre posibilitatea de a juca în Spania și din vară.

ADVERTISEMENT

În acest moment, cea mai mare problemă a lui Ianis Hagi este faptul că ar putea rata turneul final al Euro 2024 din cauza faptului că nu joacă la Alaves. Au existat multe discuții în jurul convocării mijlocașului, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA nu au ezitat să-și spună părerea.

ADVERTISEMENT