Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Merită Ianis Hagi să fie convocat la Euro? Dezbatere încinsă la Fanatik SuperLiga: „Problemele vin de la echipa de club”

Cazul Ianis Hagi a fost studiat la Fanatik SuperLiga. Merită sau nu fotbalistul lui Deportivo Alaves să fie convocat la Euro 2024?
31.03.2024 | 13:26
Merita Ianis Hagi sa fie convocat la Euro Dezbatere incinsa la Fanatik SuperLiga Problemele vin de la echipa de club
Merită Ianis Hagi să fie convocat la Euro? Dezbatere încinsă la Fanatik SuperLiga: „Problemele vin de la echipa de club” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Se împart tot mai multe păreri în privința lui Ianis Hagi. Merită sau nu fotbalistul lui Deportivo Alaves să fie convocat în lotul pentru Euro 2024? Analiștii FANATIK SUPERLIGA, show care se vede live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30, și-au expus și ei opinia.

Merită Ianis Hagi să fie convocat la Euro? Dezbatere încinsă la Fanatik SuperLiga: „Problemele vin de la echipa de club”

Ianis Hagi n-a fost titular în niciunul dintre amicalele României cu Irlanda de Nord și Columbia, dar a reușit un gol în jocul contra sud-americanilor. Faptul că n-a fost inclus în primul „11” de Edi Iordănescu a stârnit furia „Regelui”.

ADVERTISEMENT

În acest sezon de LaLiga, la Deportivo Alaves, echipă unde este împrumutat până la vară de Rangers, Ianis Hagi a jucat în 18 meciuri și a oferit o pasă decisivă.

Cristi Coste: „A zis Gică Hagi să luăm cifrele. Le-am luat și le-am puricat. Dacă situația lui rămâne la Alaves e greu să intre titular în echipa națională. Iar situația nu se va schimba pentru Euro, chiar dacă Gică Hagi face presiuni, pentru că știu sigur, Edi Iordănescu știe pe ce lucrează și pe ce cifre își face primul ’11’.

ADVERTISEMENT

Apropos de goluri. Ianis are cam puține goluri, 5 goluri în 35 de selecții la echipa națională, dacă tot vorbim de cifre. Și apropos de materialul pe care l-a scris ieri Remus(n.r. – Răureanu) se împlinește anul de când n-a marcat la echipa de club. E mult”.

Robert Niță: „Da, dar hai să vedem, că vine după o accidentare de un an de zile. Nu joacă nici la Rangers, nici la Alaves. A jucat puțin. Joacă puțin. Problemele lui sunt la echipa de club, iar ca o consecință a ce se întâmplă acolo vedem și deciziile lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Dar, din punctul meu de vedere, Ianis Hagi rămâne un jucător important pentru echipa națională”.

Bănel Nicoliță: „Poate să facă oricând diferența. Mie îmi place”.

De ce nu îi răspunde Edi Iordănescu lui Gică Hagi

Criste Coste: „S-a pus întrebarea asta. Dacă există vreun dubiu în ceea ce privește convocarea lui Ianis la Euro. Nu există niciun dubiu. Doar dacă Doamne ferește se întâmplă ceva”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Referitor, la domnul Hagi, e foarte greu să te detașezi și de calitatea asta de părinte. E greu. Cât de mare ai fi antrenor, e foarte greu. Și până la urmă Mister Hagi vorbește pe ultimele două evoluții ale lui Ianis. Intră bine și marchează și pentru că e cam singurul jucător din nucleul important care a participat la calificare și care nu intră niciun meci ca titular”.

Cristi Coste: „Edi nu îi răspunde lui Hagi datorită unor principii nu că i-ar frică de Hagi”.

“Are dreptate Gica Hagi SA-L CEARA TITULAR pe Ianis?!” | VERDICTUL DAT IN DIRECT

ADVERTISEMENT