Gaz Metan își aduce mijlocaș din Mexic! Pedro Campos va semna cu formația lui Edi Iordănescu. EXCLUSIV

corespondenta din SPANIA
Andrei Șchiopu    Diana Flintoacă   
în Casa Pariurilor Liga 1
16/01/2020, 15:32
Gaz Metan își aduce mijlocaș din Mexic! Pedro Campos va semna cu formația lui Edi Iordănescu. EXCLUSIV corespondenta din SPANIA
Pedro Campos. Sursă foto: futboldecuba.blogspot.com

Gaz Metan Mediaș se pregătește serios pentru revenirea în Casa Pariurilor Liga 1 și vrea să-și securizeze locul de play-off. Echipa lui Edi Iordănescu a adus un mijlocaș de la Necaxa, formație din prima ligă din Mexic.

Mijlocașul adus de Gaz Metan Mediaș din Mexic

Pedro Campos este numele mijlocașului de la Necaxa, fotbalist în vârstă de doar 19 ani, dar cu niște calități impresionante.

Tânărul jucător s-a născut în Chile și a fost crescut de Universidad Catolica, una dintre cele mai titrate formații din Chile.

Pentru Necaxa, Pedro Campos a jucat trei meciuri în actualul sezon, dar nu a reușit să înscrie niciun gol. Totodată, Campos are opt meciuri pentru naționala statului Chile U17.

În schimb, Gaz Metan Mediaș nu va putea beneficia de serviciile lui Mickael Diakota, care a părăsit accidentat cantonamentul și se va întoarce în România.

  • 19 ani a împlinit Pedro Campos pe 2 iunie

Edi Iordănescu, discurs dur la primul antrenament

Edi Iordănescu își dorește nespus de mult să intre cu Gaz Metan Mediaș pe locurile de play-off și a avut un discurs dur chiar la primul antrenament din cantonamentul de iarnă.

„Noi am ajuns pe loc de play-off și ne batem să facem performanță la acest club pentru că toată lumea aici s-a înțeles bine, s-a pupat și ala mic cu ala mare, și ăla bătrân cu ăla tânăr, și ăla alb cu ăla negru, eu așa v-am văzut și vă vreau, pe toți împreună!

Dacă la unii vi s-au urcat hormonii la cap, nu e bine. Când n-o să mai fiu eu, faceți ce vreți. Dar cu mine nu merge așa. Dacă cineva nu înțelege aici că trebuie să se supună unor reguli ia avionul frumos de la Malaga și s-a dus.

Îmi pare rău! E normal, e moral, e profesionist, ca eu să merg înainte cu oamenii în care cred și pe care i-am adus aici, pe majoritatea dintre ei. Cine e aici se supune regulamentului!”, le-a transmis Edi Iordănescu elevilor săi.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Pedro Campos, conform transfermarkt.com
Închide ×