Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lovitură teribilă pentru Rapid pe final de play-off. „Va fi operat și va lipsi 4 luni!”. Update exclusiv

Jakub Hromada va lipsi minim 4 lunidupă accidentarea suferită în derby-ul FCSB - Rapid 2-2, dar patronul Dan Șucu a luat deja decizia în privința viitorului său în Giulești.
25.04.2024 | 10:44
Lovitura teribila pentru Rapid pe final de playoff Va fi operat si va lipsi 4 luni Update exclusiv
Jakub Hromada lipsește minim 4 luni după accidentarea din derby-ul FCSB - Rapid 2-2
ADVERTISEMENT
25-04-2024
07:55

Veste teribilă pentru Rapid: Hromada va fi operat și va lipsi minim 4 luni!

Pe lângă rezultatele proaste înregistrate în ultima perioadă, Rapid a mai primit o veste teribilă: accidentarea suferită de Jakub Hromada în meciul cu FCSB este mult mai gravă decât se credea inițial, jucătorul va fi operat și va lipsi de pe gazon minim 4 luni!

„Din păcate pentru Hromada, la ultimul control medical, după ce s-a interpretat și RMN-ul, s-a constatat că are o problemă mult mai gravă decât la consultul inițial. Va fi operat și va lipsi minim 4 luni. Are probleme serioase la articulația umărului și va fi operat. Inițial, s-a încercat varianta imobilizării articulației cu o orteză și un repaus de 3 săptămâni, dar la un control mai amănunțit s-a constat că accidentarea este mult mai serioasă și are nevoie de operație.

Hromada termină contractul în vară, din ceea ce știu eu s-a discutat deja cu el pentru a rămâne la Rapid în continuare. Clubul nu va abandona jucătorul, chiar dacă el este accidentat și va lipsi patru luni. Rapid va intra în negocieri cu clubul de care aparține Hromada și va încerca să îl cumpere defintiv. Jucătorului i se va oferi un contract pe 2-3 ani”, sunt informațiile de ultimă oră oferite de Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Pe lângă amărăciunea rezultatului, Rapid s-a mai ales cu o problemă în urma derby-ului de sâmbătă seara cu FCSB, încheiat la egalitate 2-2. L-a pierdut până la finalul campionatului și pe mijlocașul slovac Jakub Hromada, care a suferit o accidentare urâtă la umăr și a fost transportat de urgență la spital.

Jakub Hromada lipsește minim trei săptămâni după accidentarea din derby-ul FCSB – Rapid 2-2

Din păcate pentru giuleșteni, veștile referitoare la situația lui Jakub Hromada nu sunt cele mai bune. Acesta a suferit o luxație serioasă la umăr, din cauza căreia va lua o pauză de minim trei săptămâni. Ultimele amănunte despre starea sa medicală au fost oferite de Robert Niță, în direct la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Hromada are o luxație foarte urâtă la umăr, care necesită cel puțin trei săptămâni de pauză. Va face apoi un RMN, iar cei din staff-ul medical al echipei speră să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală.

În acest caz, umărul fiind o articulație complexă, perioada de inactivitate se va prelungi mult mai mult. În momentul de față, trei săptămâni va purta o orteză de imobilizare a umărului. Nu are voie să facă niciun fel de efort și după aceea va mai efectua un RMN. E cam gata sezonul ăsta pentru Hromada. Mai sunt 5 meciuri…”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu va încerca să-l cumpere definitiv pe Hromada

Jakub Hromada este împrumutat de Rapid de la Slavia Praga până la finalul acestui sezon, cu o clauză de transfer definitiv, iar din informațiile pe care Robert Niță le are din interiorul clubului giuleștean se va încerca o negociere pentru ca slovacul să continue la echipa patronată de Dan Șucu.

„Din ceea ce știu eu, Rapidul își va manifesta interesul pentru un transfer definitv și va lua legătura cu clubul de care aparține. În vară, el are o clauză de cumpărare, stabilită de la bun început. Nu știu exact suma, e undeva în jurul a 5000.000 de euro. Cei care conduc Rapidul își vor manifesta intenția de a intra în negocieri cu clubul de care aparține jucătorul.

ADVERTISEMENT

În viziunea conducătorilor Rapidului, este un jucător care poate ajuta și de la anul încolo, în postura de jucător transferat defintiv. Eu cred că o negociere între cluburi în momentul de față ar aduce la o înțelegere pe o sumă mai mică decât este stipulată în contractul de împrumut.

Probabil se va ajunge la un 250-300 de mii de euro. Este un jucător care va putea ajuta Rapidul și sunt convins că cei din conducere vor face totul pentru a-l putea transfera defintiv.

ADVERTISEMENT

E un jucător util, un jucător bun, dar care din păcate nu a avut continuitate cu domnul Bergodi pentru a-ți putea face o părere exactă despre potențialul lui. Dar cred că indiferent de cine va antrena Rapidul din vară se va baza pe serviciile lui Hromada”, a mai spus Robert Niță în încheiere la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la 17:30.

DECIZIA RAPIDULUI pentru Hromanda! DIAGNOSTIC DUR dupa accidentarea HORROR din FCSB - Rapid 2-2

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților