Fotbal intern

Gaz Metan Mediaş răspunde după ironiile lui Corneliu Papură: „Urla în ultimul hal şi ne arăta pumnul! Oricum noi îl ştiam de scouter, probabil de aici şi presiunea!” EXCLUSIV

01.03.2020 | 22:35
Gaz Metan Medias raspunde dupa ironiile lui Corneliu Papura Urla in ultimul hal si ne arata pumnul Oricum noi il stiam de scouter probabil de aici si presiunea EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit să câștige meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, 2-1. La finalul partidei, Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, a inflamat spiritele, după ce i-a ironizat pe ardeleni la conferința de presă.

Alexandru Radu, secundul lui Edi Iordănescu, a i-a dat replica lui Corneliu Papură în exclusivitate pentru FANATIK, despre care spune că întrece limita.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Gaz Metan Mediaș după ironiile lui Corneliu Papură

Alexandru Radu, secundul lui Edi Iordănescu, a oferit o replică pentru ironiile lui Corneliu Papură: „Papură deja sare calul. Şi data trecută ne-a jignit întreaga bancă în acelaşi fel, acelaşi limbaj. Mai mult de atât ne ameninţa cu bătaia şi în timpul meciul ne arăta pumnul şi ne spunea că vorbim după meci.

Acelaşi comportament şi pe coridor. Urla în ultimul hal. Nu credem că este un comportament demn de un antrenor al unui club aşa mare. Nu-i face cinste, dar oricum noi îl ştiam de scouter şi probabil că ieşirile astea au legătură cu presiunea pe care o are în noua funcţie”.

ADVERTISEMENT

„Este josnic să vorbeşti aşa despre întreaga bancă adversă şi înţelegeam dacă în timpul jocului o mai făcea la nervi, dar să o faci iarăşi la conferinţă, denotă de lipsă de educaţie.

Deja s-a repetat şi credem că ar trebui să răspundă în faţa comisiilor pentru aceste declaraţii. Edi ne-a spus data trecută să nu ripostăm şi să evităm să răspundem, dar se pare că nu a înţeles nimic”, a mai spus Alexandru Radu.

ADVERTISEMENT

Ironiile lui Corneliu Papură la adresa lui Gaz Metan

Corneliu Papură a vorbit la finalul meciului dintre  Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș și a fost supărat pe ardeleni: Gaz Metan e echipă bună, s-a apărat bine, chiar cu 5 fundași. Am debutat un jucător care nu se cunoaște cu colegii, Dielna, dar a făcut-o bine.

Nu mă surprinde nimic la cei de la Mediaș, asta fac pe margine acolo… Circ total, nici la circ nu mi-au plăcut clovnii, darămite de cei de la Gaz Metan!  Cum să ne ajute arbitrajul?! Dacă ajung clovnii să facă pe aici circ, e normal…”.

ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Edi Iordănescu și Corneliu Papură

La finalul partidei de pe 31 ianuarie, Corneliu Papură a refuzat să-i strângă mâna lui Edi Iordănescu, care a reacționat virulent la adresa omologului său: M-a surprins reacţia sau lipsa de reacţie a omologului meu de azi. Am rămas blocat, pentru că eu aşa ştiu, aşa sunt eu educat şi cred că trebuie să fie fair-play în fotbal. 

De fiecare dată când am fost gazdă am mers şi am salutat antrenorul oaspete, am dat mâna la început, de multe ori şi la sfârşit, când lucrurile nu evoluau în vreo direcţie. Dar să ajungi să pleci rapid după meci, m-a evitat total şi n-am înţeles”.

„Eu îl salut prin intermediul dumneavoastră, al presei şi îi urez baftă, dar e ciudată atitudinea, pentru că fotbalul mare înseamnă şi asta, înseamnă să ştii să te porţi. E vorba de o strângere bărbătească de mână, e vorba de personalitate, e vorba să vii şi să spui bună seara şi ce mai vrei tu în continuare. 

Eu l-am cunoscut altfel pe Papură şi am fost şi colegi la Licenţa PRO. Sincer, chiar mă aşteptam la altceva. Am vrut la un moment dat să mă duc eu, dar dacă nu i-a făcut plăcere să ne vedem, atunci cu siguranţă când vom fi adversari şi va fi oaspetele meu, eu voi merge şi voi face ceea ce n-a făcut el în seara asta”, a spus Edi Iordănescu.

Corneliu Papură a fost nervos când a fost întrebat despre refuzul de a-i strânge mâna lui Edi Iordănescu: „Ei asta fac tot timpul. La Mediaş, acelaşi lucru, sunt nişte clovni pe margine, care agită spiritele tot timpul. Când am jucat la Mediaș ne-au înjurat non-stop, tot meciul. Se întâmplă tot timpul la Mediaş, nu e nimic nou sub soare.

Ei tot timpul contestă ceva. Puteau să conteste și alte lucruri la acest meci, de exemplu că n-au încasat mai multe goluri. Eu știu de ce fac așa, o fac ca să-şi apere oarecum neputinţa din seara aceasta, aruncă vina pe arbitraj”. 

„Am înțeles că au o tabletă pe bancă pe care văd meciul, deși regulamentul interzice așa ceva și normal că au sărit imediat, după 10 secunde, că ar fi fost o fază anume în care arbitrul nu a luat o decizie conform cu ce a fost pe teren”, a încheiat antrenorul oltenilor.

  • 46 de ani a împlinit Corneliu Papură pe 5 septembrie

  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru „Gaz Metan deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT