Fotbal intern

Gaz Metan Mediaș, reacție dură după ce Corneliu Papură i-a făcut ”clovni”: ”Să nu se trezească cu vreo reclamaţie”

02.03.2020 | 14:36
Gaz Metan Medias reactie dura dupa ce Corneliu Papura ia facut clovni Sa nu se trezeasca cu vreo reclamatie
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Gaz Metan Mediaș a avut o reacție dură după ce antrenorul Universității Craiova, Corneliu Papură, i-a făcut ”clovni” la finalul meciului din prima etapă a play-off-ului.

Gaz Metan Mediaș, reacție dură după ce Corneliu Papură i-a făcut ”clovni”: ”Sunt mâhnit şi necăjit”

”Eu de mic copil am avut onoarea, venea circul la Cugir… Să nu se trezească cu vreo reclamaţie, că nu poţi să jigneşti nişte oameni care au o meserie şi aduc bucuria în rândul copiilor”, a fost reacția președintelui de la Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, la declarația lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

”Sunt mâhnit şi necăjit pentru că acest domn a jucat şi într-un campionat în afară. Să ne aducă şi nouă un progres, un respect. Toată lumea din fotbalul românesc ştie ce bube avem, ce probleme avem”, a mai spus Mărginean la Pro X.

”Noi ne autoexcludem prin aceste ieşiri”

”Să implementăm un proiect împreună cu oamenii care au fost şi au văzut cum a fost afară, cu federaţia, cu liga, cu oamenii de fotbal. Practic, să avem şi noi o şansă să facem progres. Asta trebuie să fie din partea tuturor, antrenori, jucători, conducători”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Presa încearcă să ne ajute, dar noi ne autoexcludem prin aceste ieşiri. Şi eu am mai avut ieşiri şi mi-am cerut scuze, dar parcă e prea agresiv omul ăsta cu nişte oameni care nu îşi fac decât meseria”, a încheiat președintele de la Mediaș.

Cârțu, răspuns ironic pentru Mărginean

În replică, preşedintele Universității Craiova, Sorin Cârţu, nu consideră jigniri afirmaţiile lui Papură: ”Nu e jignire să faci pe cineva clovn, pentru că la circ clovnii sunt foarte apreciaţi, doar că în momentul în care faci circ pe undeva normal că se asociază… Dar ce voia să le zică, că sunt trapezişti?”

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins Gaz Metan Mediaș pe stadionul Ion Oblemenco, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului. În urma aceste victorii, oltenii au trecut provizoriu pe primul loc al clasamentului.

Contre dure după meciul din Bănie

La finalul întâlnirii din Bănie, antrenorul Corneliu Papură i-a acuzat pe cei de la Gaz Metan Mediaș că au avut o  atitudine necorespunzătoare și a declarat că s-au comportat ca niște clovni de la circ.

ADVERTISEMENT

Oaspeții nu au rămas mai prejos și Alexandru Radu, secundul lui Edi Iordănescu,  i-a dat replica lui Corneliu Papură în exclusivitate pentru FANATIK, despre care a spus că întrece limita.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – Universitatea Craiova: 2,17 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT