Sport

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre gazonul de pe Arena Națională înainte de FCSB – Farul: „Sper să arătăm și noi așa”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, i-a liniștit pe suporteri cu privire la starea gazonului de pe Național Arena, după concertul „We are one” pentru sprijinirea financiară a refugiaților din Ucraina.
14.03.2022 | 12:47
Mihai Stoica detalii de ultima ora despre gazonul de pe Arena Nationala inainte de FCSB  Farul Sper sa aratam si noi asa
FCSB e prima echipă care evoluează pe Național Arena după marele eveniment care a avut loc pe stadion. Sursă foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Național Arena a găzduit marele eveniment „We are one”, dedicat ajutorării refugiaților din Ucraina și care a strâns conform Pro TV 35.000 de oameni și la care au participat unii dintre cei mai apreciați artiști din România.

Mihai Stoica îi liniștește pe suporteri: „Gazonul arată bine”

Mulți suporteri se temeau că gazonul de pe Arena Națională va avea de suferit în urma concertului caritabil organizat cu doar câteva zile în urmă, însă managerul general al FCSB, Mihai Stoica, îi liniștește pe suporteri.

ADVERTISEMENT

„Gazonul arată bine. Au fost 25.000 de oameni din câte am înțeles (n.r. – PRO TV, unul dintre organizatori, a raportat 35.000 de participanți). Gazonul a respirat, cei care se ocupă de el o fac la un nivel de profesionalism foarte ridicat”, a spus Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Riscul este unul și mai scăzut ținând cont că suprafața de joc nu este una 100% naturală, deși la Craiova, unde se joacă în fiecare săptămână, acesta începe să arate din ce în ce mai prost: „Sigur, e hibrid, dar s-au mai văzut cazuri în care hibridul se strică. Uite, la Craiova nu mai arată atât de bine. Azi (n.r. – duminică) deja erau pe el, arată bine, nu vor fi probleme. Sper să arătăm și noi bine, nu ca la ultimul meci cu Farul”.

ADVERTISEMENT

Meme confirmă FANATIK. Paulo Vinicius ratează și meciul cu Farul

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Paulo Vinicius nu va juca nici cu Farul Constanța: „Uitasem de Vinicius. Va fi în continuare absent, are o problemă musculară și mai durează. Probabil că după cele două săptămâni de națională va fi OK”.

Mihai Stoica a dezvăluit că Ianis Stoica a fost infectat cu COVID-19, după ce a fost lovit și de o gripă, în timp ce Panțîru și Șerban lipsesc și ei.

ADVERTISEMENT

„Probleme de efectiv? Ianis Stoica, Panțîru, care este o absență îndelungată, și Șerban, care revine după boală, în rest suntem OK. Ianis Stoica a avut COVID, fără simptome, înainte a avut și gripa aia cu nume de autostradă, A3”.

Mihai Stoica vrea ca FCSB să aibă o cu totul altă față în meciul cu Farul: „Rezultatul este mincinos”

Farul Constanța a produs marea surpriză și a câștigat cu 2-0 ultimul meci direct cu FCSB pe Național Arena, pe data de 27 februarie și a stârnit declarațiile controversate din FANATIK ale lui Jean Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

„Rezultatul (n.r. – din ultimul meci cu Farul, 0-2) este mincinos, am pierdut la o diferență prea mică pentru ce diferență a fost între echipe.

Parcă îmi pare rău că am pierdut la o diferență prea mică, ne-am păcălit singuri, dar mulți dintre jucătorii noștri nu au fost la adevărata capacitate. Imediat după au picat pe capete. Mă aștept la un joc bun, am încredere că vom juca bine și că vom câștiga”, a mai spus Mihai Stoica pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 2,07 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT