Life

Geani Olaru, una dintre cele mai frumoase femei din România! Mihai Bendeac s-a îndrăgostit iremediabil de acest influencer

06.07.2020 | 11:10
Geani Olaru una dintre cele mai frumoase femei din Romania Mihai Bendeac sa indragostit iremediabil de acest influencer
Geani Olaru. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Geani Olaru este una dintre cele mai frumoase femei din Romînia, iar de ea, la un moment dat, s-a îndrăgostit Mihai Bendeac, a cărui asistentă a fost într-o emisiune I Umor.

Actrița este una dintre cele mai urmărite tinere românce de pe Instagram și a impresionat mediul online cu trăsăturile ei, dar, mai ales, cu ochii săi albaștri.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a fost fermecat de fizionomia unică a brunetei și a recunoscut că o urmărea pe rețelele de socializare de mai multă vreme.

Geani Olari, imagini unice pe Instagram

Actrița Geani Olaru poate concura la capitolul frumusețe cu orice femeie din România. De ea s-a îndrăgostit și Mihai Bendeac, care a încercat să o sărute într-o emisiune la Antena 1.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

⚖️

A post shared by G.O (@geani.olaru) on


A trecut un an de la momentul în care Geani Olaru a apărut la TV, iar de atunci nu s-a mai știut nimic de ea. Tânăra nu este înnebunită după aparițiile TV și nici să fie prezentă la evenimentele mondene din Capitală.

Geani Olaru este mult mai activă pe Instagram, unde postează diferite pictoriale pentru care primește mii de like-uri și comentarii din partea admiratorilor ei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

His name is Loyalty. Say hi!

A post shared by G.O (@geani.olaru) on

Bruneta cu trăsături ca ale Angelinei Jolie este un model de succes la noi în țară și apare în mai multe campanii publicitare. Cu toate astea, ea dorește să se păstreze anonimă, deși cu siguranță ar putea să aibă foarte mulți susținători.

 

View this post on Instagram

 

Hello 🌸

A post shared by G.O (@geani.olaru) on


De asemenea, Geani Olaru se poate mândri și cu faptul că este complet naturală. Nu are intervenții estetice de niciun fel, buzele, sânii și restul corpului îi aparțin în totalitate.

ADVERTISEMENT


” Mă simt foarte prost pentru ce am încercat să fac în spate, dar mi se pare extrem de urât ce am vrut să fac, să încerc să o sărut. Nu am niciun fel de scuză, faptul că am făcut treaba asta mi se pare foarte urât.”, a spus Mihai Bendeac în emisiunea IUmor, de la Antena 1.

Geani Olaru a apărut și emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, dar și în show-ul Bucharest Fashion Week, unde a defilat pentru ce mai cunoscuți designeri români.

Geani Olaru mai apare și pe Youtube, în diferite tutoriale de make-up.

ADVERTISEMENT