Life

Geanina Ilieș, adevărul despre operații estetice. Ce intervenții și-a făcut bruneta până acum

21.01.2021 | 15:14
Geanina Ilies adevarul despre operatii estetice Ce interventii sia facut bruneta pana acum
Geanina Ilieș, adevărul despre operații estetice. Ce intervenții și-a făcut bruneta până acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Geanina Ilieș a spus adevărul despre operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Frumoasa brunetă a recunoscut că este adepta intervențiilor, ultima îmbunătățire a aspectului fizic având loc destul de recent. 

Prezentatoarea TV a mărturisit că și-a făcut rinoplastie, după ce în urmă cu câțiva ani a aflat că are deviație de sept și rinită acută. În felul acesta vedeta a profitat și a „împușcat” doi iepuri dintr-o lovitură, în momentul de față respirând mult mai bine pe nas.

ADVERTISEMENT

O altă intervenție chirurgicală la care bruneta a apelat este cea de mărire a bustului. Geanina Ilieș și-a făcut această operație la scurt timp după ce a încheiat alăptarea fiului său, Patrick, dar și pentru a se simți minunat în propria piele.

Geanina Ilieș, adepta operațiilor estetice. Care e ultima intervenție suferită

„Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown, anul acesta. Mi-a schimbat total starea de sănătate în bine. Am avut unele probleme de respirație în ultimii ani, având o deviație de sept și o rinită acută, care îmi dădeau mari bătăi de cap. 

ADVERTISEMENT

Nici la sală nu mai mergeam, îmi era din ce în ce mai greu să depun efort fizic. În perioada pandemiei, am luat această decizie și m-am hotărât. Am decis împreună cu doctorul la care am apelat să facem și o intervenție de rinoplastie.

De asta îmi era cel mai frică, sincer, să nu-mi schimbe fizionomia și mă bucur de faptul că rezultatul a fost unul bun din toate punctele de vedere. În țara noastră, subiectul operațiilor estetice a fost, până de  curând, tabu.

ADVERTISEMENT

Cred că este tabu pentru cei care stau pe margine și comentează. Operațiile estetice nu se referă doar la înfrumusețare, ci și la corectarea unor defecte dobândite la naștere sau în urma unor accidente.

Suntem privilegiați că trăim într-o perioadă în care chirurgia estetică și doctorii specialiști sunt într-o continuă dezvoltare”, a declarat Geanina Ilieș despre operațiile estetice pe care le are, într-un interviu pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Bruneta a ținut să mai precizeze că aceste intervenții sunt binevenite oricând, atâta timp cât nu se exagerează. Vedeta nu și-a dorit niciodată să fie femeia perfectă, însă este de părere că aceste operații estetice sunt benefice atunci când vrei să te simți bine cu tine sau să corectezi un defect.

ADVERTISEMENT
Tags: