News

Gelozie extremă a unui român: a condus 7 ore până în Austria pentru a-l bate pe partenerul fostei iubite

Gest de gelozie extremă din partea unui român, care a condus 7 ore până în Austria pentru a-l bate pe partenerul fostei iubite. Cum s-a încheiat cazul.
13.10.2023 | 22:49
Gelozie extrema a unui roman a condus 7 ore pana in Austria pentru al bate pe partenerul fostei iubite
Din gelozie, a condus 7 ore până în Austria pentru a-l bate pe partenerul fostei iubite. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român a dat dovadă de o gelozie extremă, conducând nu mai puțin de 7 ore, până în Austria, pentru a-l bate pe partenerul fostei sale iubite. Aventura sa sentimentală a avut un sfârșit nedorit.

Din gelozie, un român a condus 7 ore până în Austria pentru a-l bate pe partenerul fostei iubite

Cazul de față, care îi are ca actori principali pe cei doi români care formaseră în trecut un cuplu și pe actualul iubit al femeii, a început după ce românca a luat o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Din datele poliției, aceasta l-a sunat pe fostul ei iubit, care locuiește în România, să-l anunțe că pune capăt relației pentru că s-a îndrăgostit de un alt bărbat. A fost momentul care a aprins flacăra geloziei în interiorul bărbatului din țară.

Neacceptând despărțirea, românul gelos a urcat în mașină și a condus din România până la Puch bei Weiz, scrie presa din Austria, citată de Știri Diaspora. Ajuns aici, conaționalul nostru a provocat un scandal monstru.

ADVERTISEMENT

În fața casei fostei iubite, a luat un cuțit cu o lamă de 30 de centimetri și a încercat să pătrundă cu forța în interior, unde se afla și rivalul său. L-a amenințat pe acesta că îl va ucide. De suferit a avut și un autoturism care era parcat în curte.

Între cei doi bărbați a avut o bătaie în toată regula. Șocată, femeia, o românca de 27 de ani, a suferit un atac de panică și a leșinat. În momentul în care noul ei iubit a vrut să o ajute, românul de 31 de ani i-a pus o curea la gât și a început să-și sufoce adversarul.

ADVERTISEMENT

Norocul româncei și al iubitului său din Austria a fost reprezentat de mai mulți muncitori care au fost martori la conflict. Ei au intervenit și i-au despărțit pe cei doi bărbați, alertând poliția. Tânăra din România a fost dusă la spital de echipa de salvare.

Gelozia românului i-a adus arestul

În momentul în care polițiștii au ajuns la locul bătăii, bărbatul din România a încercat să scape de cuțit. Nu a avut noroc, pentru că arma a fost găsită de câinele agenților.

ADVERTISEMENT

În fața poliției, românul a negat acuzațiile de amenințări și tentativă de omor. S-a plâns că e o victimă și a mărturisit doar agresiunea excesivă și deteriorarea vehiculului din curte. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru gestul său.

ADVERTISEMENT
Tags: