Life

Minerva știe ce zodii își schimbă viața din luna aprilie. Nativii care au noroc la bani și pot da lovitura pe mai multe planuri

Ce zodii își vor schimba viața de luna viitoare, potrivit astrologului Minerva. În aprilie, acestea vor avea noroc la bani și vor da lovitura pe diferite planuri.
24.03.2024 | 12:20
Minerva stie ce zodii isi schimba viata din luna aprilie Nativii care au noroc la bani si pot da lovitura pe mai multe planuri
Predicțiile astrologului Minerva pentru aprilie. Nativii norocoși. Sursa foto: podcast Damian Drăghici, pexels.com, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce rezervă luna viitoare nativilor? Astrologul Minerva are vești pentru fiecare zodie în parte, valabile pentru sfârșitul lui martie și începutul lui aprilie. Se prevede noroc la bani, dar și succes pe restul planurilor, mai ales profesional. Află ce te așteaptă, din rândurile următoare.

Predicțiile astrologului Minerva. Zodiile care își vor schimba viața din aprilie

Berbec

Relație mai bună cu partenerul de cuplu. Veți fi foarte complimentat, în intervalul menționat de astrologul Minerva. Aceasta vă avertizează să renunțați la anumite persoane din jur, deoarece nu vă fac bine. De asemenea, fiți precaut față de sănătate!

ADVERTISEMENT

Taur

Bunăstare financiară pentru Taur. Nativul va avea o situația financiară mai prosperă, a mai precizat Minerva, potrivit Wownews. Mare atenție, căci în aprilie are loc prima retrogradare a lui Mercur, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți precauți față de anumite idei, dacă sunteți sub protecția acestui semn zodiacal.

Gemeni

S-ar putea ivi unele conflicte, dar trebuie să le evitați. Cu toate acestea, efortul pe care l-ați depus în ultima vreme, în plan financiar, se va întoarce înzecit. Atenție la sănătate, căci se prevăd unele probleme la sistemul bronho-pulmonar.

ADVERTISEMENT

Rac

Intervalul de final de martie și început de aprilie este util pentru a lua parte la examene care vă pot schimba destinul. Le-ați putea trece cu brio. Veți avea mult farmec și veți atrage priviri. În plan profesional, axați-vă mai mult pe munca de echipă.

Leu

Leul va avea probleme financiare. Salariul s-ar putea să nu-i fie dat la timp, iar creditele îi vor ”bate” la ușă. Apar proiecte interesante în carieră, dar trebuie să conștientizeze că le va lua din timpul liber.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara va avea noi oportunități în carieră, de care trebuie să profite din plin, iar un prim pas în acest sens este să-și ceară remunerația care i se cuvine. Este momentul să fie răsplătită corespunzător potențialului său.

Balanță

Balanța va descoperi că are dificultăți de comunicare cu colegii de serviciu. Este necesar să-și asculte mai mult intuiția și s-ar putea să fie trădați de anumiți prieteni. Începutul lui aprilie va fi imprevizibil în plan financiar.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va avea o mică tensiune în relația de cuplu. Apar discuții pe anumite teme, pe care ar face bine să le evite dacă nu-și dorește să ia amploare situația. I-ar fi de mare folos nativului o excursie prin care să-și limpezească mintea.

Săgetător

Săgetătorul se poate redescoperi pe sine însuși. Este un moment ideal pentru a-și acorda mai multă atenție sentimentelor și pentru a vedea unde are o problemă. Ceva nu funcționează și, astfel, transmite în exterior.

Capricorn

Multe momente plăcute cu familia și evoluție pe plan profesional. Este bine să-și organizeze întâlniri oficiale pe 25 martie. Rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor într-o astfel de zi. Multe uși vor fi deschise pentru Capricorni.

Vărsător

Vărsătorul poate conta pe ajutorul lui Marte, dar nu foarte mult, având în vedere conflictele care vor apărea la locul de muncă. Trebuie să-și regăsească forța interioară încât să poată purta un dialog civilizat cu colegii de serviciu.

Pești

Peștii vor dori să fie centrul Universului și vor fi foarte veseli. Bucuria va predomina interiorul lor, după o perioadă în care nu s-au mai regăsit. Nu va mai fi loc de această dată de regrete și de lacrimi.

ADVERTISEMENT