Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Generalii au pozele mai mari decât jucătorii”. Dezvăluirea care uluiește la CSA Steaua

CSA Steaua este atacată chiar de omul care a ajutat-o în lupta acesteia cu FCSB. Florin Talpan îi critică pe generali despre care spune că au portrete mai mari ca ale legendelor clubului.
02.11.2023 | 11:05
Generalii au pozele mai mari decat jucatorii Dezvaluirea care uluieste la CSA Steaua
DEZVALUIRI INCREDIBILE despre MUZEUL STEAUA Florin Talpan “Si-au pus PORTRETELE pe pereti!”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

CSA se luptă cu FCSB pentru palmares și siglă. Echipa armatei face toate demersurile necesare pentru a o lăsa descoperită pe FCSB. Pe lângă duelul cu Gigi Becali, CSA are probleme interne. Florin Talpan îi critică pe conducători și nu dă semne de încetinire.

Talpan îi critică pe conducătorii CSA

“L-a chemat pe acesta care este contabil șef. Dar dacă el nu stăpânește fenomenul, le este frică și de umbra lor. Nu stăpânești fenomenul, ia du-te tu, contabil șef, și cere-ți demisia.

ADVERTISEMENT

Hai să vă mai spun o chestie. Domnul Hâncu era din zona Brașovului. Contabilul șef este din Brașov. El, vinerea la ora 12:00, pleacă la Brașov și nu trebuie să fie deranjat, deși programul lor se termină la 16:00″, a declarat Florin Talpan.

În campionat, CSA stă rău. Steaua armatei este pe locul 11 după 11 etape și se află departe de obiectivul trasat, câștigarea campionatului. Lipsa posibilității de a promova i-a afectat pe jucători, iar Oprița caută soluții pentru redresarea clublui.

ADVERTISEMENT

Generalii din cadrul armatei au portrete mai mari ca jucătorii

CSA a fost intens criticată de către suporterii FCSB pentru faptul că nu îi lasă să joace pe Ghencea. În urma mai multor intervenții, generalii au fost nevoiți să îi acorde echipei lui Becali posibilitatea de a juca pe noul stadion.

“De ce să mă dea afară dacă știe tot clubul. Generalii au pozele mai mari decât jucătorii. Și-au pus portretele pe perete, nu știu cine trebuie să știe de ei. E vreun jucător? Eu nu am văzut, de exemplu, la Steaua niciun portret.

ADVERTISEMENT

Nu l-am văzut pe Gabi Balint pe niciun portret. Nu l-am văzut pe Pițurcă, nu am văzut pe niciunul din cei care au câștigat Cupa Campionilor. Îl văd pe Hâncu, pe Petrea, Bichir”, a completat Florin Talpan.

În acest moment, Steaua nu are drept de promovare. Ultimul venit să ajute în acest sens este Victor Pițurcă. Fostul selecționer se gândește să preia echipa, să o transforme în societate privată, iar apoi să obțină promovoarea în Superligă.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dezvaluiri incredibile din cadrul clublui CSA

ADVERTISEMENT