Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Genial! Mitică Dragomir a pus pariu la 1-0 că batem și ne calificăm la Euro 2024: „Acum îl încasez”

Mitică Dragomir a avut încredere în naționala României când Israelul conducea cu 1-0 la Felcsut. Noua profeție a „Oracolului”.
19.11.2023 | 14:00
Genial Mitica Dragomir a pus pariu la 10 ca batem si ne calificam la Euro 2024 Acum il incasez
România e pe primul loc în grupă cu 19 puncte după victoria cu Israel și are nevoie de un egal cu Elveția pentru a termina prima în grupă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir era convins că naționala lui Edi Iordănescu se califică la Campionatul European chiar dacă „tricolorii” au început dezastruos meciul cu Israel. Fostul președinte al LPF, dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA după ce a pariat pe calificare.

Mitică Dragomir a savurat calificarea României la Campionatul European: „Am băut un păhărel”

Dumitru Dragomir a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a explicat cum a sărbătorit: „Am sărbătorit acasă. Am băut un păhărel mic de afinată la 12 noaptea în cinstea calificării. Urmărește ce am zis la tine în emisiune înainte și atunci într-adevăr sunt oracol”.

ADVERTISEMENT

„Profetul” FANATIK nu a fost surprins de echipa trimisă în teren de selecționer: „Nu, tată. M-am gândit că va juca cu pressing avansat, Pușcaș are capacitate de efort și a făcut bine”.

Fostul președinte al LPF era convins că naționala va câștiga la Felcsut chiar și după începutul de meci dezastruos și l-a provocat pe Bogdan Dragomir: „Am vorbit în permanență cu fiu-miu și am făcut pariu că batem. Acum îl încasez. Trebuie să dea o masă la prânz acuma pentru că i-am spus că batem când ăia conduceau cu 1-0. Întrebă-l! Jur!

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut ideea tactică a lui Edi Iordănescu. Adică pressing în jumătatea lor de teren, a băgat jucători cu capacitate de efort mare. N-a mai mers pe jucători tehnici și pe floricele, ci pe jucători care pot alerga. Drăguș ăsta are trei plămâni”.

Mitică Dragomir, impresionat de naționala României: „Pentru prima dată când am văzut să nu lase loc de întors”

Dragomir l-a lăudat pe cel mai contestat jucător al României„Puștiul ăsta, vârful de atac, George Pușcaș, frezatul ăsta cred că a alergat peste 11 kilometri. Aseară, ca să fiu foarte atent la meci, n-am mai scris. Că deobicei îmi scriu cât aleargă fiecare. De data asta n-am făcut treaba asta învățată de la Cornel Drăgușin, dar cred că specialiștii pot să scoată astăzi cifrele. Garantez că a făcut peste 11 kilometri”.

ADVERTISEMENT

Nea’ Mitică a remarcat un lucru pe care nu l-a mai văzut niciodată la „tricolori”: „Presingul foarte avansat, foarte arțăgoși, ca să nu spun altfel. A fost pentru prima dată când am văzut și eu echipa națională să nu lase loc de întors. E ca atunci când ești epuizat în ring și tot te gândești să îi dai un pumn să cadă. Ca Rocky”.

Dumitru Dragomir consideră că meritul principal pentru calificare este al lui Edi Iordănescu: „Sută la sută! Categoric. Și al echipei, să știi. Stoichiță l-a pus… Stoichiță a insistat. Eu, tu și mulți am fost de partea lui de la început. Edi e cu picioarele pe pământ. Domne, împotriva a foarte mulți antrenori șmecheri, profesioniști, care n-au văzut bine alegerea echipei. 

ADVERTISEMENT

Bine, grupa n-a fost grozavă, de ce să… dar, dom’ne, nu contează. Edi a calificat echipa. Rămâne în istorie și el, și taică-su. Bine, cum e conducerea Federației acum, s-ar putea peste câțiva ani nici să nu îi dea voie în stadion. Nici lui Edi, nici lui taică-su. Nici nu-l mai primesc”.

Dragomir îi cere un singur lucru selecționerului, să nu le răspundă contestatarilor: „Dacă face asta, îmi stric total impresia despre el. El trebuie să dea dreptate la toată lumea. În diplomație și în viața politică a omenirii nu poți să mulțumești pe toată lumea, iar pe puhoi numai cu rezultate. Ori le dai pensii bune, ori le creezi niște facilități, pentru că altfel te mănâncă precum animalul”. 

FANATIK SUPERLIGA e LIVE lunea, marțea și vinerea de la 10:30, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Mitică Dragomir a pariat pe victoria României la 1-0 pentru Israel

ADVERTISEMENT