Sport

Reacția FRF despre plecarea lui Edi Iordănescu de la naționala României: “Asta am vorbit cu el! Se alintă, credeți-mă!”

Contractul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei României s-a prelungit automat pentru turneul final. Directorul tehnic al FRF susţine că selecţionerul va rămâne şi pentru următoarea campanie.
19.11.2023 | 12:10
Reactia FRF despre plecarea lui Edi Iordanescu de la nationala Romaniei Asta am vorbit cu el Se alinta credetima
Reacția FRF despre plecarea lui Edi Iordănescu de la naționala României: “Asta am vorbit cu el! Se alintă, credeți-mă!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 după ce s-a impus cu 2-1 în meciul cu Israel. George Puşcaş şi Ianis Hagi au întors scorul după ce Eran Zahavi a deschis tabela în minutul 2.

Reacția FRF despre plecarea lui Edi Iordănescu de la naționala României: “Se alintă!”

Contractul lui Edi Iordănescu se va prelungi automat pentru turneul final din Germania, însă rămâne de văzut cine va sta pe banca echipei naţionale la următoarea campanie de calificare.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Edi Iordănescu va rămâne pe banca naţionalei şi după Euro 2024. Selecţionerul şi-a dat acordul să rămână şi la următoarea campanie:

“Se alintă, credeţi-mă. Este din familia Iordănescu, îl ştiu şi pe taică-su.  Se alintă. Este prea tânăr ca să meargă prin ţările prin care am fost şi eu, să ia globul la pas. Nu este cea mai mare fericire.

ADVERTISEMENT

Mai bine stai la tine acasă dacă poţi să faci o treabă bună, pentru că este cu totul altceva. Eu aşa ştiu că va rămâne. Asta am vorbit cu el. Nu ştiu cât, e treaba lui şi a preşedintelui.

Ei negociază perioada, eu doar pot să propun. Eu am vorbit cu el că rămâne şi în următoarele preliminarii”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: “Au fost eforturi, decizii care nu au fost confortabil de luat”

Edi Iordănescu a declarat după calificarea la Euro 2024 că pe parcursul campaniei de calificare au fost momente grele şi decizii care nu au fost confortabil de luat:

“Aş vrea să îi mulţumesc oamenilor care au fost alături de mine din prima clipă. Preşedintele Răzvan Burleanu a fost alături de mine din prima clipă şi în momentele de cotitură.

ADVERTISEMENT

Sunt un om credincios şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost alături de noi. Calificarea s-a obţinut în seara asta matematic, dar au fost eforturi, decizii care nu au fost confortabil de luat, cu unele nu sunt nici eu împăcat”, a spus Edi Iordănescu la final.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Reacția FRF despre plecarea lui Edi Iordănescu de la naționala României

ADVERTISEMENT