Fotbal international

Genk vrea să scape de Ianis Hagi şi caută un alt fotbalist român! Cine se află pe lista belgienilor

21.05.2020 | 17:15
Genk vrea sa scape de Ianis Hagi si cauta un alt fotbalist roman Cine se afla pe lista belgienilor
ADVERTISEMENT

După ce au jucat împreună la Europeanul de Tineret din Italia, în 2019, Ianis Hagi şi Vlad Dragomir pot deveni din nou colegi, de data aceasta la echipa de club, însă doar dacă Genk îl va păstra pe fiul “Regelui”.

După naţionala U-21, Vlad Dragomir şi Ianis pot juca din nou împreună

Deşi despre Ianis Hagi presa din Italia a scris că va ajunge definitiv la Glasgow Rangers, după ce clubul scoţian ar fi achitat clauza de transfer, anunţul oficial nu a fost făcut de niciunul dintre cluburile implicate.

ADVERTISEMENT

Acum, Genk, formaţia de care Hagi încă aparţine, a pus ochii pe încă un internaţional român de tineret. Este vorba de Vlad Dragomir, mijlocaşul celor de la Perugia.

„Genk se va despărţi de mai mulţi dintre fotbaliştii săi şi ar fi necesar să aducă alţii în loc. Clubul caută un mijlocaş şi reia o pistă mai veche, pe care a încercat-o şi în ianuarie: Vlad Dragomir, 21 de ani, de la Perugia“, scrie footnews.be.

ADVERTISEMENT

Vlad Dragomir a plecat de la Timişoara la Arsenal în 2015. Timp de trei sezoane el a jucat pentru echipa de tineret din Londra, mărturisind, la un moment dat, că rolul lui era acela de „Mesut Ozil“ la juniori. Era perioada în care Ozil conducea tot jocul echipei „tunarilor“ în Premier League.

Vlad Dragomir a fost la juniori lui Arsenal

Deşi debutase la seniori la Timişoara, pe 30 august 2014, în Liga 2, la numai 15 ani, Dragomir nu a jucat nici măcar un meci pentru prima echipă a lui Arsenal.

ADVERTISEMENT

În 2018, liber de contract, a ales Perugia, în liga secundă italiană unde a reuşit să-şi câştige un loc de titular, bifând 32 de partide încă de la sezonul de debut.

Aceiaşi belgieni scriu că de serviciile tânărului mijlocaş se mai interesează echipe precum Genoa, Sampdoria, Udinese, Empoli sau Cagliari. De asemenea, au amintit faptul că oficialii Perugiei a declinat deja o ofertă venită din partea Benficăi Lisabona în trecut.

ADVERTISEMENT

Valoarea de piaţă a lui Vlad Dragomir, conform site-urilor de specialitate, este de 1,3 milioane de euro, dar clubul i-ar putea da drumul pentru aproximativ 3 milioane. Contractul lui expiră anul viitor.

ADVERTISEMENT
Tags: