Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Radu Drăgușin, super-lovitură. Ce salariu va avea conform noului contract. Exclusiv

Genoa i-a dublat contractul lui Radu Drăgușin. Ce salariu va avea fundașul echipei naționale de fotbal a României în Italia.
13.11.2023 | 12:37
Radu Dragusin superlovitura Ce salariu va avea conform noului contract Exclusiv
Genoa i-a dublat contractul lui Radu Drăgușin. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este unul dintre cei mai în formă jucători români. Titular la Genoa în Serie A, fotbalistul în vârstă 21 de ani a dat lovitura și din punct de vedere financiar. Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că italienii i-au dublat contractul fotbalistului.

Genoa i-ar dubla contractul lui Radu Drăguşin

Format la academiile de juniori de la Juventus, Radu Drăgușin a fost transferat în vara acestui an de Genoa. „Grifonii” i-au plătit „Bătrânei Doamne” suma de 5,5 milioane de euro. Fundașul central a confirmat, devenind om de bază atât la echipa de club, cât și în centrul defensivei naționalei României.

ADVERTISEMENT

Prestațiile nu au fost trecute cu vederea de italieni care au decis să-i dubleze salariul lui Radu Drăgușin. „Sună foarte bine viitorul. Mă duc astăzi la meci să-l văd, joacă azi Genoa. Acasă joacă (n.r. cu Salernitana).

Am venit să-i măresc contractul lui Radu, de-aia am venit. Acum am aterizat. Am ajuns la Radu acasă, el e în cantonament și mă duc să mă întâlnesc cu cei de la club. Ne-am înțeles, să-i pregătească contractul și să-l semneze. 

ADVERTISEMENT

Ce salariu va avea Radu Drăgușin la Genoa

Mâine mă întorc acasă. Va avea dublu față de ce are acum. El câștigă foarte bine, dar i-am dublat. Nu i-am prelungit. El mai are contract cu Genoa până în 2026, din vară încă doi ani”, a dezvăluit Florin Manea, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK a aflat în exclusivitate că salariul din prezent al lui Radu Drăgușin la Genoa este de 600.000 de euro anual. După ce italienii îi vor dubla salariul, fotbalistul român va încasa 1,2 milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Cotat la 10 milioane de euro de Transfemarkt.com, Radu Drăgușin a adunat 10 meciuri în actuala stagiune la Genoa, reușind o pasă decisivă în victoria cu AS Roma, scor 4-1. În tricoul naționalei României, Drăgușin a adunat 9 partide.

Radu Drăgușin, analizat de Florin Gardoș: „E cel mai de perspectivă jucător român”

Radu Drăgușin a fost titular în toate cele 8 partide ale României în preliminariile Euro 2024. Fostul internațional român Florin Gardoș a remarcat un real progres în jocul și în atitudinea tânărului jucător.

ADVERTISEMENT

„Deja se vede un progres. Chiar dacă a jucat 45 de minute mi-a plăcut (n.r. cu Andorra). A avut o intervenție excelentă la faza în care a fost ofsaid. O intrare incredibilă. (n.r. ar putea juca la AS Roma?) Categoric. E în Serie A, are o vârstă excelentă pentru un fundaș central, are o anumită maturitate.

Îmi place, e foarte bun la duelurile aeriene. Mi-a plăcut cu Andorra, a câștigat toate duelurile împotriva unor jucători care aveau niște intrări prostești la un moment dat. E cel mai de perspectivă jucător român în momentul ăsta. Teoretic, ar putea să joace (n.r. la AS Roma)”, a analizat Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. Emisiunea poate fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Genoa i-a dublat contractul lui Radu Drăgușin

ADVERTISEMENT