Life

George Burcea a spus adevărul despre relația cu Viviana Sposub: „Mi-a fost destul de greu”

20.11.2020 | 13:27
George Burcea a spus adevarul despre relatia cu Viviana Sposub Mia fost destul de greu
ADVERTISEMENT

George Burcea a făcut noi declarații despre relația pe care o are cu Viviana Sposub, asistenta de televiziune de la PRO, și a spus care este secretul poveștii sale de iubire.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul competiției „Ferma: orășeni versus săteni”, iar după primul sărut pe care l-a văzut o țară întreagă la televizor, cuplul a devenit unul din cele mai mediatizate, mai ales că nimeni nu se aștepta la această combinație.

ADVERTISEMENT

Actorul și fostul soț al Andreei Bălan a spus că nu a privit-o pe Viviana ca pe o parteneră sexuală la început și că lucrurile s-au dezvoltat natural între cei doi.

George Burcea, noi detalii despre relația cu Viviana Sposub

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început. Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune. Mi-a fost destul de greu fără ea. Viviana este o puternică și o luptătoare pentru mine”, a mărturisit Burcea.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Burcea a fost pe punctul de a părăsi competiția în urma duelului pe care l-a avut cu Anna Lesko, căci a pierdut în fața cântăreței ucrainiene.

Mihaela Rădulescu a anunțat însă o răsturnare de situație. Mutulică, bușteanul din curtea fermei, ascundea un bilețel care avea legătură cu duelul pe care trebuiau să îl dea Anna Lesko și Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT

O vor lua cei doi pe urmele lui Brigitte și Florin?

Pe bilet scria ceva ce l-a bucurat foarte tare pe Burcea: „Duel fără eliminare”. În acest fel, Viviana a rămas mai departe în concurs, luptând pentru marele premiu.

„Ferma vedetelor” este una din cele mai de succes producții românești. În cadrul acestui reality-show s-a mai format un cuplu în urmă cu ceva timp, unulcare a rezistat peste ani: Brigitte și  Florin Pastramă. N-ar fi exclus ca după terminarea emisiunii să îi vedem și pe Viviana și George unindu-și destinele în fața altarului, așa cum au făcut-o Florin și Brigitte.

ADVERTISEMENT