Life

George Burcea, alături de o blondă misterioasă, la o săptămână după ce Andreea Bălan se săruta cu un alt bărbat – Foto

13.07.2020 | 16:27
George Burcea alaturi de o blonda misterioasa la o saptamana dupa ce Andreea Balan se saruta cu un alt barbat  Foto
ADVERTISEMENT

George Burcea a postat pe Insta Story o imagine în care apare în ipostaze tandre cu o tânără.

Imaginea i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva actorul și-a refăcut, la rândul său, viața cu o altă femeie.

Actorul și blonda din fotografie se privesc în ochi, iar George Burcea este surprins în imagine chiar în momentul în care dorește să o sărute.

ADVERTISEMENT

George Burcea, alături de o blondă misterioasă

Toată scena în care actorul apare și care a făcut furori pe internet este surprinsă în timpul unei piese de teatru în care fostul soț al Andreei Bălan joacă.

View this post on Instagram

Azilul de Noapte #gorki ?❤️

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

George Burcea are un rol în spectacolul de teatru Azilul de Noapte, care se joacă pe scena Teatrului Dramaturgilor Români. Actorul o ține în brațe pe cea care o interpretează pe Vasilisa Karpovna, o tânără soție care este suspectată că își înșală soțul cu Vaska, personajul pe care îl joacă George Burcea.

ADVERTISEMENT

George Burcea, în piesa de teatru

Așadar, imaginea este o interpretare din momentul de amor dintre cele două personaje, însă nu este exclus, după cum se vede chimia dintre cei doi, ca fostul soț al Andreei Bălan și colega sa de teatru să aibă o relație.

Azilul de Noapte este o dramă ce înfățișează tabloul sumbru al lumii din clasele inferioare din Rusia, scrisă de către Maxim Gorki în 1901.

ADVERTISEMENT

În divorț cu Andreea Bălan

Goerge Burcea și cântăreața și-au spus adio în decembrie, după 3 ani de relație din care au rezultat 2 fetițe. În urmă cu o săptămână, Andreea Bălan a fost surprinsă în sărutări cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoarea de la TVR.

Vedeta și-a refăcut viața după 6 luni de la despărțire, iar actorul se concentrează pe cariera sa în teatru. George Burcea și Andreea Bălan s-au cunoscut la filmările clipului Rece, unde actorul i-a fost partener. Atunci, între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste care a durat până la finele anului 2019.

ADVERTISEMENT

George Burcea este cel care a pus capăt relației cu artista, motivând că nu o mai iubește și nu mai poate face față vieții alături de ea. Pe de altă parte, artista a declarat că fostul soț devenise violent verbal și începuse să lipsească de acasă, iar în familia lor existau numai scandaluri. Până la urmă, cei doi s-au despărțit și urmează să aibă un divorț la tribunal. Andreea Bălan și George Burcea se luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Deocamdată, procesul de divorț nu a început.

ADVERTISEMENT