Life

Încă o amânare în procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea: ”Abia aștept să se finalizeze”

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea se prelungește, de doi ani, cei doi fiind în fața unor amânări succesive când vine vorba de sentința din proces.
07.02.2022 | 18:34
Inca o amanare in procesul de divort dintre Andreea Balan si George Burcea Abia astept sa se finalizeze
George Burcea se pregătește de divorțul de Andreea Bălan, procesul lor având deja doi ani vechime Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 3 februarie 2022, George Burcea a fost pus în fața unei noi amânări în procesul de divorț cu Andreea Bălan. Pe 5 februarie, două zile mai târziu doar, Viviana Sposub pierdea finala ”Bravo, ai Stil” de la Kanal D. În principiu, am putea spune că nu au fost zile de vis pentru cuplul format între cele două vedete. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt văzute într-o notă ”gri” de George Burca, ba chiar este optimist.

În așteptarea divorțului, pe lângă proiectele sale actoricești, George Burcea a recunoscut pentru FANATIK că este încântat de succesul pe care îl are iubita lui, Viviana Sposub, chiar dacă frumoasa șatenă a pierdut marea finală ”Bravo, ai Stil!” de zilele trecute.

ADVERTISEMENT

Divorțul Andreea Bălan – George Burcea durează de doi ani

Acum doi ani, după un scandal epocal, Andreea Bălan cerea desfacerea căsătoriei cu George Burcea. Cu o relație care dura deja de ani buni, dar cu o căsnicie de doar câteva luni, cei doi au început un dificil proces de divorț.

Conform informațiilor FANATIK, Andreea Bălan cere desfacerea căsătorie din culpă exclusivă a lui George Burcea, actorul luptă pentru custodie comună, iar toate acestea complică lucrurile în fața judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Magistrații, la cel mai recent termen al procesului, cel din 3 februarie 2022, au decis să amâne, din nou, o hotărâre cu privire la căsnicia lui George Burcea și Andreea Bălan, cei doi fiind, și acum, scriptic cel puțin, căsătoriți.

”A fost încă o amânare! Abia aștept să se finalizeze procesul, să se dea o sentință”, a recunoscut George Burcea, actorul fiind și el, deja, sătul de scandalurile cu viitoarea fostă soție. Actorul ne-a precizat că are acum alte preocupări, legate mai mult de proiectele pe care le pregătește ca actor, dar și cele legate de cariera Vivianei Sposub, iubita lui.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, George Burcea este optimist că va deveni, cât de curând,  un bărbat liber, termenele pentru aflarea sentinței în divorțul de Andreea Bălan fiind scurte, următorul fiind zilele viitoare.

Învinsă în finala ”Bravo, ai stil”, Viviana Sposub rămâne în Kanal D

Viviana Sposub a ajuns până în marea finală a emisiunii de la Kanal D, dar a pierdut în fața lui Ruxi, cea care a plecat acasă cu premiul cel mare de 100.000 de lei. Chiar dacă a pierdut finala ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a reușit să îi convingă pe șefii turci ai televiziunii că trebuie să fie păstrată în galeria vedetelor de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

”Viviana s-a implicat foarte mult în proiectul TV de la Bravo, ai Stil. Eu m-am implicat și am fost alături de ea atunci când a avut nevoie de mine, dar rezultatul final, actul artistic, ea l-a făcut și este doar meritul ei.

Viviana este o artistă completă, știe să cânte, să danseze și poate fi și actriță, joacă extraordinar”, a spus George Burcea pentru FANATIK, ușor misterios, fără să confirme că iubita lui va face parte din echipa unei noi emisiuni.

Viviana Sposub, parte din echipa emisiunii matinale pregătită de Kanal D

Dar, chiar dacă, momentan, nu este nimic oficial, Viviana Sposub este cât se poate de încântată că va fi parte al noului proiect de la Kanal D, cu atât mai mult cu cât va avea pe mână o emisiune în care turcii vor investi serios.

Din informațiile de până acum, obținute în exclusivitate de FANATIK, Viviana Sposub nu a nimerit deloc rău, ea urmând să fie parte din echipa matinalului de la Kanal D, emisiune care va intra în faza de producție în doar câteva săptămâni.

Frumoasa fostă finalistă de la ”Bravo, ai Stil” va prezenta, alături de Bursucu’ și de comediantul George Tănase, emisiunea cu care Kanal D vrea să concureze Antena 1, show-ul urmând să fie pe același interval orar ca și Neatza cu Răzvan și Dani.

Viviana Sposub și George Burcea se iubesc de mai bine de un an

După câteva luni bune de la momentul în care a fost anunțat divorțul de Andreea Bălan, George Burcea a cunoscut-o pe Viviana Sposub. Cei doi, concurenți la acea vreme în emisiunea Ferma de la Pro TV și-au dat seama că se plac și, de atunci, sunt împreună.

Chiar dacă George este încă căsătorit, relația lui cu Viviana Sposub a fost asumată din primul moment, iar acum cei doi își fac, regulat, declarații publice de iubire. De altfel, George Burcea i-a fost alături Vivianei și în cadrul proiectului ”Bravo, ai stil” de la Kanal D, cei doi fiind nedespărțiți în acea perioadă, în spatele camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT